reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja nadaje z pracy...brrrr pogoda straszna u mnie po 4 rano jak wstalam padalo...i pewnie xaly dzien taki sie zapowiada...

Tinus to trzymam &&&&
No moj raczej tylko na wekeendy zjezdza:/

Anula88 trzymam rowniez &&&&

Kochane mam nadzieje ze pod koniec miesiaca posypia sie pozytywne testy;-)

dziewczyny na pewno Wam się uda ja w to wierzę :tak:

ja lecę do teściowej kisić ogórki, bo wcześniej miała sto tysięcy wymówek,a teraz na ostatnią chwilę wszystko, no ale cóż zrobić

No wllasnie. Zeby to bylo takie latwe ;-)

Hej hej wtorkowo:-)

U nas tez zimno i zapowiada sie deszczowo a zaraz musze jechac do miasta z mlodym pozalatwiac pare spraw.
Od dzisiaj postanowilam rzucic palenie i przejsc na diete :-D a przynajmniej zrobic to do 20 wrzesnia w termin @ bp jak ona pprzylezie to napewno to rzuce.... chyba ze na usg pecherzyka nie bedzie....
Wlasnie sie zmuszam do owsianki :-Dmusze do niej przywyknac...

Malena
Kiedy ty kobito testujesz?:-)

reklama
Halo halo

Mnie znow boli brzuch jak na @ a narazie jej niema...

Miss rzuc swinstwo;-)

Lili trzymam &&&& zeby jednak nieprzyszla! Rozkrecila sie?
Fajnie ze wyniki meza sa ok!!!

Malena to kiedy testujesz?;-)

Ja mam przerwe na obiad...zaraz lece z powrotem

Do góry