reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Julka uwielbiam turcje jest cudna i tez mi sie marzy wlasnie tam podroz poslubna :) ja milo wspominam turcje bo nie mieli miejsca w tym hotelu w ktorym mialam byc i mielismy do wyboru albo bangalow i zwrot calej kasy albo hotel 5gwiazdkowy :) wybor byl dosc oczywisty i hotel byl booooski !

Anna ja powiem tak wiem ze sie stresujesz ale nie mozesz tak do tego podchodzic bo przezyjesz ciaze w depresji a nie szczesciu...
Kazda z nas duzo dalaby zeby byc na twoim midjscu ... nie czytaj o poronieniach pustych jajach tylko uwierz w siebie i to zycie ktore w sobie nosisz . owszem zycie plata figle i bywa roznie ale ciesz sie tym co masz tu i teraz!!! Jestes szczesciara i jestes juz o krok by spelnic swoje marzenie o ktore wiekszosc z nas prosi blaga i modli sie co noc ... ANNA TERAZ JEST TWOJ CZAS I OD CIEBIE ZALEZY JAK GO PRZEZYJESZ!!!!

reklama
Watpliwosci pieknie to ujelas;-)
A w jakim miescie byliscie? My alanya piekne miasto:-D♣★♣
No to super ze taki hotel mieliscie;-) no my mielismy super standard hotel;-)
Widzisz a ja strasznie niechcialam leciec do Turcji to moj M mnie przekonal i bardzo sie ciesze:-D
Teraz ja napieralam na inny kierunek bo on koniecznie do Turcji by chcial mam nadzieje ze niebede zalowac:-D

Sola7 gdzie sie podziewasz?

No dzisiaj troche wczesniej w domu :-D

Watpliwosci
kochana a Ty nie masz tu ubezpieczenia zdrowotnego? Ja robilam wszystkie badania za free.

Malus odezwij sie do nas kochana

Ostatnia edycja:
Julia ja narazie czekam na @, kusi bardzo ale staram się podejść do tego jako tako spokojnie, w sumie 2 dni to dam rade, ale dziękuje że pytasz :) zaraz postaram się napisac ciut wiecej bo tak piszecie duzo i szybciutko że musze Was troszke ponadrabiac przez chwilke teraz :)

Kochane Dziewczynki podczytuje Was z doskoku :)

AnnaMaria bardzo sie ciesze ze Ci sie udalo :) ta lekarka jakas niepowazna!! Ciesz sie kobietko i nie martw na zapas. Ja jak zaszlam w pierwsza ciaze to od razu polecialam do rodzinnego (bo tu ciaze prowadzi taki lekarz) a ona do mnie ze za wczesnie. Ja na to "pani,jestem w ciazy na pewno,test mi wyszedl,prosze mi zalozyc karte bo na pewno wszystko bedzie dobrze". Mo i wyjscia nie miala :D
Dlatego Ty tez sie nie przejmuj bo innej opcji nie ma ;)

Aschlee, Archea, Mississ, Watpliwosci, Julia, Shawty, Jazza, Lili, Malena i reszta Staraczek Wy tez sie doczekacie. Mam nadzieje ze juz niedlugo :) trzymam kciuki i moc fluidkow ~~~~~~~~~~~\♡

U mnie leci choc pochorowalam sie bardzo. Wczoraj goraczka plus taki bol gardla ze chyba jeszcze w zyciu takiego nie mialam :( dzis juz nie mam temperatury ale gardlo boli dalej :( a tu nic nie mozna....

Watpliwosci - masz racje - przesylam wirusy :*

Uda sie - uda zobaczycie:) ja mialam mala nadzieje ale myslalam ze sie nie udalo w tym mscu - robilam test i naprawde myslalam ze nic z tego...

Macie racje bede juz spokojniejsza:) w sumie bedzie jak Bozia zechce...:) a tyle razy mi pomagal Bog w innych rzeczach wierze ze bedzie dobrze:)

bede sie modlic odtad za siebie i za was tez:*

Mam pytanko tylko ja mam kwas foliowy co jest na nim napisane 1 tabletka 400ug i 30 tabletek po 120mg... i zeby brac po jednej dziennie... ale wiem ze sa jakies normy czy wystarczy po tej jednaj????

:*

reklama
Tabasia wlasnie myslalam o tobie i chcialam zapytac jak tam, u ciebie tez niedawno widzialam suwaczek byl ze 4 tygodnie... a to juz zlecialo i juz 7:)

Watpliwosci i inne ja juz nie pamietam a probowalyscie z tymi testami owu? ale tak miesiac w miesiac - nie wiem ale tak jakos od poczatku w nie wierzylam i dalej wierze.

Do góry