reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Annamaria
Ja ci dam "w razie czego" nu nu nu :-) ginekolodzy juz tak mowia zeby naeazie sie nie cieszyc wiesz, oni codziennie maja tyle przypadkow ze im sie nie dziwie. A my jako pacjentki bierzemy takie slowa bardzo do siebie :-). Strata to ogromne przezycie. Ja ostatnio strasznie wieczorami wspominam Antosia i gniote serduszko na szyji z jego imieniem w lapce... taki czas mam jakis. Ale mode sie do niego zeby sprawil rodzenstwo i w sumie sobie i Jasiowi :-) wiem ze czuwa nad nami i pomoze mi zajsc w ciaze :-) wtedy kiedy bedzie najlepszy czas dla nas. A teraz juz sie nie martw i nie stresuj :-) czesto wlasnie mysle ze takkie fora dla pierworodek musza byc strasznie stresujace.. choc nie pamietam jak to bylo ze mna jak zaczynalam tu byc :-)

Julia
Ciesze sie ze Ci pomoglam :-) wiec widzisz sama ze nie warto wywolywac. Co natyralnie to naturalnie:-) choc jakbys sie mega uparla to ja zawsze mam zapas lutki :p a gdzie lecicie na wakacje?:-)

reklama
Missiiss- u mnie tez i wczoraj i dzis schaboszczaki :-) a do nich fasolka szparagowa z bulka tarta na maselku :-) dzis wzielam sobie nawet do pracy:-) uwielbiam domowe obiady :-D

Shawty- uda sie pamietaj, jak nie w tym to w nastepnym, ale moze jeszcze w tym i wtedy sie pozytywnie zaskoczysz zobaczysz :tak:

AnnaMaria- ta ginka rzeczywiscie dziwna.. ja polecam facetow ginow, sa inni i najlepsi, ale to moje zdanie..
I nie powinnas sie tak stresowac i czytac na necie i sluchac takich tekstwo jak te od gina, bo denerwujac siebie denerwujesz to malenstwo. I pierwsze slysze jak lekarz mowi, ze nie ma co sie cieszyc bo jeszcze wszystko moze sie zdarzyc.. ja bym sie wtedy odszczekala.. naprawde ciesz sie ciaza bo to najpiekniejszy stan od poczatku.. ja w pierwsza zaszlam i byla to niespodzianka, ale potem chociaz ukladalo mi sie w zyciu prywatnym jak sie ukladalo to zaczelam sie mega cieszyc, a ze sie stalo jak sie stalo to nie byla moja wina.. dlatego ciesz sie tym stanem:tak:

Jazza
Ja tez tak czesto jem :-) schaboszczaki z fasolka albo z kalafiorem i bulka tarta podsnazona :-D

Annamaria
Ja tez wile mezczyzn ginekologow :-) w ogole uwazam ze mezczyzni sa delikatniejsi jezeli chodzi o lekarzy w tej dziedzinie.

Ja rowniez wole faceta ginekologa;-)

Dziewczyny ale apetyty robicie tymi obiadkami;-)
Ja za schabowym nieprzepadam dupa sie przyzwyczaila so piersi z kurczaka;-)
My dzis na obiad pizza;-)
Tak wcinam a pozniej bede narzekac na stroj kapielowy hwh

Miss na Krete lecimy, wlasnie czekam az w koncu dostane bilety na maila bo dowiem sie w koncu o ktorej mamy lot i powrot

Julia
Ale Ci dobrze tam pieknie pewnie jest:-) ja za granica nigdy jeszcze nie bylam na wycieczce :-) a co do schabiszczakow to moje sa wlasnie z cyckow kurczaka albo indyka :p ale mowie ze to schabowe :-D bo tak samo je robie ;-)

Aaaa to wszystko jasne;-) no ja wczoraj schaboszczaki mialam na obiadek;-)
Wiesz ja na Krecie tez jeszcze niebylam;-)
W zeszlym roku na podroz poslubna polecielismy do Turcji pieknie miejsce;-)

Zaraz zobaczymy liste wejde na kompa

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin:

LISTOPAD 2014
Mychunia ( cykl)

GRUDZIEŃ 2014 mychunia (7 cykli)

LUTY 2015 AsiaSzw (11 cykl)

MARZEC 2015 rurka (1 cykl) KasikP (4 cykl) Kasikz (12cykl)

KWIECIEŃ 2015 Tabasia (1 cykl) Babydust (2 cykl) miglocka (6 cykl) majdaczek14 (4 cykl)

Starające się: 13

SIERPIEŃ

Polsie - @ 10.08
julia0903 - @ 20.08
sola7 - @ 25-26.08
Archea - @ 27.08
LiliMarlene - @ 27.08
Malena100 - @ 28.08

WRZESIEŃ
Tinuś22 - @ 01.09
wątpliwości3 - @
Jazza - @ 03.09
Shawty19 - @ 11.09
Anula88 - @ 13.09

Blair87 - @ 17.09
Missiiss1301 -@ 20.09

POCZEKALNIA
jołasia

A to Julia - przy nastepnej liscie wpisz mnie na maj i wykresl z @... moze nie zapesze:):)

pocieszylyscie mnie:)

Mississ tak jak mowisz giny maja duzo przypadkow i w sumie tez to rozumiem - bo nie mowila zeby w ogole sie nie cieszyc tylko tak zeby do przesady i mi glownie te slowa utkwily w pamieci:) jej chodzilo ze roznie to bywa poza tym to dodawala ze bedzie dobrze bo przeciez zdrowa jestem itd:)

A wiadomo pierwsza upragniona ciaza (stres byl przy starankach) wiec stres i teraz :) ten tydzien na urlopie to zleci:) potem zostanie mi 3 tyg:) byleby ten tydzien dobrze zlecial... :)

Zauwazylam ze gadam tylko o sobie tak sie tym przejelam - przepraszam:) :zawstydzona/y:

Ja zamierzam tez zbierac po remoncie na wakacje za rok takie wymarzone :-) wlochy autem albo hiszpania samolotem :-) disneyland mi sie marzy :p bo ja dzieciara jestem ale moj mlody za maly jeszcze :-) ale na komunie ode mnie bedzie mial prezent to disbeylandu na 3 dni :-D

Annamaria
Haha :-D:p spoko ja tez czesto gadam tylko o sobie ;-) bedzie dobrze najwazniejsze to sie zbytnio nie martwic i byc happy:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anna rowniez uwazam ze lekarze mowia tak bo mowia, a dla kazdej ciaza jest indywidualna, i sie przejmujemy.... bedie git:)
ok wpisze cie na liste w srode niepredzej bo juttro mam zabiegany dzien

Miss no to zbieraj uwierz ze warto:) chyba jednak samolot jest lepszy ,my w 2 godz. bedziemy na krecie:)
Dostalam bilety wylot mamy o 12.20:p:p:p

Archea i lili kiedy testujecie? &&&&&&&&&&&&&&&

Do góry