reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ciezko nie ciezko.. raczej chodzi o to ze w polsce za te same badania wydam polowe mniej :p jesli mam mozliwosc zrobic to duzo taniej to wole poczekac ta chwile ..

Jak patrzylam kiedys to progesteron albo prolaktyna i cala tarczyca kosztowala kolo 70e a ja w polsce zrobilam tarczyce prolaktyne ob i morfologie za 89zl .. plus gin to jakies 100euro a w polsce kolo 150/200zl...

A tak z innej beczki.. to zwariuje dzis w tej robocie :-p wierca, kuja sciany, bo sie okazalo, ze wlasciciel budynku niedoplinowal wczesniej by zrobic droznosc przewodow wentylacyjnych... zamawialam na dzis kontener, ktory nie dojechal i jak zadzownilam do tej firmy to mi powiexzili, ze zapomnieli, ze mieli podstawic :no: na taka cudowna firme nam zmienili teraz przez ustawe smieciowa, ze same problemy :no: jednym slowem wariacja.. i jak tu nie zwariowac :-D nie no wszystko zrzucam na to, ze dzis poniedzialek :-D

Shawty
Skoro owu ma byc w czwartek ? To jeszcze czas masz :-) chyba ze bylo w tamten czwartek... ale wiesz rozne rzeczy sie zdarzaja :-) najlepiej byc pewnym ze nic z tego i pozniej pozytywnie sie zaskoczyc :-)

Watpliwosci
Pewnie ze lepiej poczekac i mniej kasy wydac. W koncu na ciuszki dla maluszka musisz zostawic troche kasiury ;-)

A ja wlasnie ziemniaczki gotuhe do wczorajsztcg schaboszczakow i zabieram sie za mizerie :-)
Patrzylam chwile czy jakas praca jest u mnie ale lipa... szukam juz pracy jakbym podswiadomie wiedziala ze nic z tego... a przeciez musi sie udac teraz no. Strasznie sie boje rozczarowania we wtorek na usg....

reklama
Misiss mniam mizeria .. tez chyba dzisiaj zrobie .. uwielbiam tylko ze u mnie jest pieprz z mizeria bo uwielbiam taka pieprzna <mniam> .
A pewnie za miesiac razem bedziemy odkladac na ciuszki haha :)

Do góry