reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Martaha ogolnie narazie dobrze - dziekuje ze pytasz :)
Narazie czekam, cały czas podprzusze ciagnie i wlasciwie jakies tam symptomy są ale staram się specjalnie nie nakręcac i przetestuje po terminie @ co by się nie rozczarowac w miare przed wczesnie :) zresztą sama po sobie wiesz ze tylko czasami przez to nie potrzebne nerwy są.. ale co będzie to będzie :) Trzymam kciuki za Twoją fasolke kochana :-)

reklama
Archea Trzymam za Ciebie kciuki &&& to ciągnięcie w podbrzuszu też mi nie dawało spokoju bo już trwało cały tydzień. Teraz tylko modlę się aby wszystko poszło dobrze bo umnie te początki to różnie bywa...
Gratuluję również tym którym się udało i życzę spokojnych ciąż , a tym co nadal walczą wytrwałości i trzymam kciuki &&&&

Archea trzymam kcuki&&&&

Napisalam do gina bo nie odpowiada...
Ja wzielam sie za pranie slonce swieci no ale za cieplo to niejest:/

A i wyjazd do pracy raczej niewypali bo jak Rosja wprowadzila embargo na produkty z Uni to raczej nici bo wszystko na Rosje mialo isc

No lekarz napisal ze mam po recepte sie zglosic na wywolanie @ kurde najlepsze ze mi niepodrodze z tym wyjazdem do lekarza;/ ale musze zeby na wakacjach nie siedziec z podpaska wrrrr
A praca w Dani na 2 miesiace...

Susel badania zaczelam robic dopiero .. za mna prolaktyna tsh ft3 i 4 i te badania sa ok. We wrzesniu jedziemy jeszcze raz do polski i wtedy pojde do gina i popytam co mam jeszcze porobic.. no i jeszcze niebawem badanie P. Domowym testem na plodnosc narazie..

Watpliwosci cholerka szkoda ze musisz tyle czekac z tymi badaniami:-( moze akurat do tego czasu sie uda i badania juz nie beda potrzebne:tak: trzymam kciuki

Chcial nie chcial musze wyjsc na to zimno i zasuwac do szkoly.Zajrze do Was po powrocie.Milego dnia kochane:tak:

Ja sama sobie winna jestem ze tak pozno zaczelam sie badac.. ale teraz jak juz zaczelam to do konca roku chce wiedziec co sie dzieje ze nie wychodzi ..
Gina wyblagam o lutke albo dupka bo moze problem tkwi w zagniezdzeniu ..
A do polski mamy jechac kolo 12-15 wrzesnia na tydzien to jesli @ przyjdzie 5wrzesnia tak jak powinna to moze na usg bedzie widac czy mam pecherzyki odpowiedniej wielkosci i czy w ogole owulacja jest ..

Witam się z wami

Susel gratuluje:D

Shawty a probowalas z testami owu bo juz nie pamietam (mi chyba wlasnie testy owu pomogly plus inofolic)

Jazza mowisz ze bedziesz sie cieszyc mocno? to powiem ci moze i bedziesz ale chyba ostroznie.... albo ja tylko taka jestem - bo myslalam ze wlasnie bede skakac z radosci a tu ciesze sie ale baardzo ostroznie...

szczegolnie po wizycie u gina:
powiedziala mi ze jeszcze za czesnie na taka wizyte - ze jestem w ciazy ale wszystko sie moze zdarzyc wiec lepiej ostroznie do tego podchodzic niz pozniej jak cos sie stanie - uznam to za wielka tragedie... uwazac na siebie, nie brac lekow (kwas foliowy brac i no-spe jak mocniej zaboli ale nie do przesady), boli podbrzusze bo ma bo macica sie rozciaga... byleby plamien nie bylo bo moga (ale nie musza) byc zagrozeniem dla ciazy...
Ciaze na 100% potwierdzi mi dopiero 22 wrzesnia wiec do tego czasu sie nie nakrecac ale byc dobrej mysli i dbac o siebie... w ogole mowila ze niepotrzebnie bete robilam... zawsze najlepiej poczekac troche niz potem sie rozczarowac...

Oby te 4 tyg zlecialy szybko i spokojnie:/ ehh

Ostatnia edycja:
reklama
W tamtym cyklu robiłam testy ovu, teraz odpuściłam, Może dzisiaj zrobię jak znajdę chwilę czasu :)
Inofolic popijam :) Dzisiaj czuje, że jajniki znów mocniej pracują :)

To Ty kochana dbaj o siebie i spokojnej ciąży życzę :)

Do góry