reklama
Dzien dobry kobietki
U mnie strasznie zimno znowu dzisiaj Zobacz załącznik 640300ja od 5 na nogach wiec zmarzlam troche.Chyba na lepsza pogode juz nie ma co liczyc.Teraz mam troche przerwy wiec siedze z goraca kawka a o 12 znow musze leciec.
Julia czekamy na wiesci co powiedzial lekarz.Mam nadzieje ze same pozytywne wiesci
Watpliwosci lampa super.Nie wazne ze w czesciach efekt koncowy cudny
U mnie strasznie zimno znowu dzisiaj Zobacz załącznik 640300ja od 5 na nogach wiec zmarzlam troche.Chyba na lepsza pogode juz nie ma co liczyc.Teraz mam troche przerwy wiec siedze z goraca kawka a o 12 znow musze leciec.
Julia czekamy na wiesci co powiedzial lekarz.Mam nadzieje ze same pozytywne wiesci
Watpliwosci lampa super.Nie wazne ze w czesciach efekt koncowy cudny
martaha123
Fanka BB :)
Witacie po weekendzie
Odpoczęłam u rodziców , a nad ranem siknęłam i jest bladzioch czekam na rozwój sytuacji
Odpoczęłam u rodziców , a nad ranem siknęłam i jest bladzioch czekam na rozwój sytuacji
jazza
Fanka BB :)
Martaha- gratulacje i trzymam kciuki :-)
U nas tez zimno, rano jak wychodzilam to zmarzlam okropnie
U nas tez zimno, rano jak wychodzilam to zmarzlam okropnie
Witam i ja z już późniejszego rana
Susel gratuluje
Martaha bardzo ładne kreseczki ) widziałam własnie na sąsiednim wątku :-):-)
Duże gratulacje !!! :-)
Watpliwości lampa świetna - a jak zobaczyłam zdjęcie z przed składania to się aż przeraziłam - mieliście napewno zabawy co nie miara ale tak jak mówie efekt końcowy super
Trzymam za wszystkie kciuki
Susel gratuluje
Martaha bardzo ładne kreseczki ) widziałam własnie na sąsiednim wątku :-):-)
Duże gratulacje !!! :-)
Watpliwości lampa świetna - a jak zobaczyłam zdjęcie z przed składania to się aż przeraziłam - mieliście napewno zabawy co nie miara ale tak jak mówie efekt końcowy super
Trzymam za wszystkie kciuki
Miss będę was podczytywać ale odzwyczailam się od forum wiec nie wiem jak z pisaniem mi się uda jeszcze na ciążowym wątku nawet nie jestem bo się boje
Asia dbam ile mogę i maż tez! Jak tym razem się nie uda to chyba nic już nam nie pomoże..,
kasikP również gratuluje bo nie miałam okazji! Wyszły mi trzy testy w tym dwa zwykle z piękna druga kreska wiec mam pewność ale jak byłam w czwartek na wizycie to pobrali mi krew na rożne badania, w tym bete. Za kilka dni będę mieć wyniki.
Wątpliwości kope lat!!! Dziękuje kochana! Oby to było to! Trzymam za Ciebie kciuki! Byłaś w końcu na jakiś badaniach? No a lampa jest niesamowita!
Shawty nie znamy się bo ja weteranka i zrobiłam sobie przerwę od forum ostatnio.
Martaha gratulacje!!!!
Asia dbam ile mogę i maż tez! Jak tym razem się nie uda to chyba nic już nam nie pomoże..,
kasikP również gratuluje bo nie miałam okazji! Wyszły mi trzy testy w tym dwa zwykle z piękna druga kreska wiec mam pewność ale jak byłam w czwartek na wizycie to pobrali mi krew na rożne badania, w tym bete. Za kilka dni będę mieć wyniki.
Wątpliwości kope lat!!! Dziękuje kochana! Oby to było to! Trzymam za Ciebie kciuki! Byłaś w końcu na jakiś badaniach? No a lampa jest niesamowita!
Shawty nie znamy się bo ja weteranka i zrobiłam sobie przerwę od forum ostatnio.
Martaha gratulacje!!!!
Ostatnia edycja:
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Witam z ranca :-) ale naprodukowalyscie...
Susel
Ok w kazdym badz razie informuj jak sie czujecie co bysmy sie nie martwily :-) buzka ;-)
Martah
Gratulacje. Piekne dwie wyrazne kreseczki :-)
Shawty
Ciesze sie ze kolacja udana :-)
Malena
Kochana gdzie sie podziewasz?
Susel
Ok w kazdym badz razie informuj jak sie czujecie co bysmy sie nie martwily :-) buzka ;-)
Martah
Gratulacje. Piekne dwie wyrazne kreseczki :-)
Shawty
Ciesze sie ze kolacja udana :-)
Malena
Kochana gdzie sie podziewasz?