reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzien dobry kobietki

U mnie strasznie zimno znowu dzisiaj Zobacz załącznik 640300ja od 5 na nogach wiec zmarzlam troche.Chyba na lepsza pogode juz nie ma co liczyc.Teraz mam troche przerwy wiec siedze z goraca kawka a o 12 znow musze leciec.

Julia
czekamy na wiesci co powiedzial lekarz.Mam nadzieje ze same pozytywne wiesci

Watpliwosci
lampa super.Nie wazne ze w czesciach efekt koncowy cudny:tak:

Witam i ja z już późniejszego rana :)

Susel gratuluje :)
Martaha bardzo ładne kreseczki :)) widziałam własnie na sąsiednim wątku :-):-)
Duże gratulacje !!! :-)

Watpliwości lampa świetna - a jak zobaczyłam zdjęcie z przed składania to się aż przeraziłam - mieliście napewno zabawy co nie miara :) ale tak jak mówie efekt końcowy super :)

Trzymam za wszystkie kciuki :)

Miss będę was podczytywać ale odzwyczailam się od forum wiec nie wiem jak z pisaniem mi się uda ;) jeszcze na ciążowym wątku nawet nie jestem bo się boje

Asia dbam ile mogę i maż tez! Jak tym razem się nie uda to chyba nic już nam nie pomoże..,

kasikP również gratuluje bo nie miałam okazji! Wyszły mi trzy testy w tym dwa zwykle z piękna druga kreska wiec mam pewność ale jak byłam w czwartek na wizycie to pobrali mi krew na rożne badania, w tym bete. Za kilka dni będę mieć wyniki.

Wątpliwości kope lat!!! Dziękuje kochana! Oby to było to! Trzymam za Ciebie kciuki! Byłaś w końcu na jakiś badaniach? No a lampa jest niesamowita!

Shawty nie znamy się bo ja weteranka i zrobiłam sobie przerwę od forum ostatnio.

Martaha gratulacje!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z ranca :-) ale naprodukowalyscie...

Susel
Ok w kazdym badz razie informuj jak sie czujecie co bysmy sie nie martwily :-) buzka ;-)

Martah
Gratulacje. Piekne dwie wyrazne kreseczki :-)

Shawty
Ciesze sie ze kolacja udana :-)

Malena
Kochana gdzie sie podziewasz?

Do góry