reklama
KasikP
Fanka BB :)
Wątpliwość dziękuję Jak odbierzesz wyniki bety to pędź do lekarza po duphaston albo luteinke i będzie dobrze !!!!!:-)
L
LiliMarlene
Gość
Witajcie z rana,
ale juz naprodukowalyscie postow
U nas dzis w nocy bylo 11 stopni, a wczoraj wieczorem wlaczylismy, po raz pierwszy w tym sezonie, ogrzewanie. W sprawie lata nie mam wiecej pytan
Poki co @ jeszcze nie przylazla, ale moze przyjsc tez dopiero jutro, wiec cierpliwie czekam.
martaha - gratulacje!! wiec jednak ciagle sypie ||
Sluchajcie, M. wlasnie byl u lekarza i podeslal mi SMS ze z zolnierzkami wszystko w porzadku, jest odpowiednia ilosc i ruchliwosc, wiec mozemy dzialac dalej. :-)Postaram sie jak najszybciej umowic do gin i teraz trzeba mnie wywrocic na lewa strone i przebadac na wszystkie mozliwe sposoby. Ulzylo mi troche,zdrugiej strony nie rozumiem, czemu to wszystko tak dlugo trwa
Slonecznego dnia Wam zycze, my z rodzicami wyruszamy za godzine na spacer. Ja dalej na krawedzi , hihi
ale juz naprodukowalyscie postow
U nas dzis w nocy bylo 11 stopni, a wczoraj wieczorem wlaczylismy, po raz pierwszy w tym sezonie, ogrzewanie. W sprawie lata nie mam wiecej pytan
Poki co @ jeszcze nie przylazla, ale moze przyjsc tez dopiero jutro, wiec cierpliwie czekam.
martaha - gratulacje!! wiec jednak ciagle sypie ||
Sluchajcie, M. wlasnie byl u lekarza i podeslal mi SMS ze z zolnierzkami wszystko w porzadku, jest odpowiednia ilosc i ruchliwosc, wiec mozemy dzialac dalej. :-)Postaram sie jak najszybciej umowic do gin i teraz trzeba mnie wywrocic na lewa strone i przebadac na wszystkie mozliwe sposoby. Ulzylo mi troche,zdrugiej strony nie rozumiem, czemu to wszystko tak dlugo trwa
Slonecznego dnia Wam zycze, my z rodzicami wyruszamy za godzine na spacer. Ja dalej na krawedzi , hihi
martaha123
Lili super wieści teraz twoja kolej namierzcie "wroga" i do dzieła &&&
Lili super wiesci kochana.Uda sie zobaczysz.Teraz czekamy na Twoje dwie kreseczki.U mnie tez zimno strasznie i ja tak samo na noc troche wlaczylam ogrzewanie bo jak sie siedzialo to szlo zamarznac:-( a tu cala zima przed nami.Nawet nie chce o tym myslec
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
U nas cieplo sie robi ale wieczorem rzeczywiscie juz chlod idzie. Jeszcze troche i jesien przyjdzie. I mam nadzieje ze przesiedze ja w domu z fasolka ;-) i ta zime tez
Lili
&&& za szybka diagnoze i szybkie efekty :-)
Hmmm tak sie zastanawiam co sie z malena dzieje. Caly weekend jej nie bylo a miala testowac....
Lili
&&& za szybka diagnoze i szybkie efekty :-)
Hmmm tak sie zastanawiam co sie z malena dzieje. Caly weekend jej nie bylo a miala testowac....
martaha123
Archea hop hop ! Co tam u Ciebie? Kiedy testujesz?
reklama
jazza
U nas tez zimno masakrycznie, ogrzewania jeszcze nie wlaczalismy, ale niedlugo bedzie chyba trzeba
Malena- odezwij sie kochana
Malena- odezwij sie kochana