reklama
jazza
Fanka BB :)
LiliMarlene- witaj ponownie:-)
Malena- masz racje, ze nie zmienimy tego co jest nam pisane i trzeba sie cieszyc tym co sie ma . Pragne dziecka ( w ogole to marze o czwórce dzieci hehe , ale jedno na poczatek wystarczy). Wierze, ze to przyjdzie... po prostu niektorzy musza dluzej poczekac.. tak jak my. Dziekuje losowi, ze postawil na mojej drodze mojego M, bo dzieki niemu wiem, ze wygralam wszystko. Ostatnio dolowalam sie bardzo jak nie zachodzilam (to jest spowodowane tez tym co przeszlam) i odebralo mi to radosc, ale teraz jak moje nastawienie jest bedzie co ma byc.. po prostu ja i on cieszymy sie soba i czekamy na cud - to zycie jest piekniejsze, ja smieje sie caly czas i czuje sie szczesliwa. I wierze, ze juz niedlugo bedziemy szczesliwi w trojeczke.A forum daje nadzieje na to, ze czasem na spelnienia marzen trzeba dluzej poczekac :-). Always look on the bright side of life right? Right :-)
Shawty i Anula- obyscie szybko wracaly do pelnej sprawnosci
Archea- ja mam tak jak mowisz.. i w srodku cyklu w okolicach owu (czyli teraz) i przed @... nie zawsze, ale mam wtedy mdlosci, oslabienie, niedobrze mi, zapachy mnie draznia i brzuch czasem pobolewa.. dlatego czesto takie objawy daja nadzieje .. teraz jestem w srodku cyklu i od rana mnie mdli.. teraz mniej, ale jednak... i piersi tez bola przy dotyku..
AnnaMaria- zdrowka
Zmeczona jestem po pracy, ale szykujemy sie do rozpoczecia roku szkolnego pelna para.
Uciekam w ramiona mojego M ;-). Milej nocki :-)
Malena- masz racje, ze nie zmienimy tego co jest nam pisane i trzeba sie cieszyc tym co sie ma . Pragne dziecka ( w ogole to marze o czwórce dzieci hehe , ale jedno na poczatek wystarczy). Wierze, ze to przyjdzie... po prostu niektorzy musza dluzej poczekac.. tak jak my. Dziekuje losowi, ze postawil na mojej drodze mojego M, bo dzieki niemu wiem, ze wygralam wszystko. Ostatnio dolowalam sie bardzo jak nie zachodzilam (to jest spowodowane tez tym co przeszlam) i odebralo mi to radosc, ale teraz jak moje nastawienie jest bedzie co ma byc.. po prostu ja i on cieszymy sie soba i czekamy na cud - to zycie jest piekniejsze, ja smieje sie caly czas i czuje sie szczesliwa. I wierze, ze juz niedlugo bedziemy szczesliwi w trojeczke.A forum daje nadzieje na to, ze czasem na spelnienia marzen trzeba dluzej poczekac :-). Always look on the bright side of life right? Right :-)
Shawty i Anula- obyscie szybko wracaly do pelnej sprawnosci
Archea- ja mam tak jak mowisz.. i w srodku cyklu w okolicach owu (czyli teraz) i przed @... nie zawsze, ale mam wtedy mdlosci, oslabienie, niedobrze mi, zapachy mnie draznia i brzuch czasem pobolewa.. dlatego czesto takie objawy daja nadzieje .. teraz jestem w srodku cyklu i od rana mnie mdli.. teraz mniej, ale jednak... i piersi tez bola przy dotyku..
AnnaMaria- zdrowka
Zmeczona jestem po pracy, ale szykujemy sie do rozpoczecia roku szkolnego pelna para.
Uciekam w ramiona mojego M ;-). Milej nocki :-)
Archea no wlasnie co do testow to napewno te z czuloscia 10, ale ja niewiem jakie to sa..a na allegro nigdy testow niezamawialam;/
No kochana moze to rowniez oznaczac ciaze ;-) tego wukluczyc niemozna;-)
Anula1988 podobaja mi xlandery;-)
Lilli witamy , masz ochote zaistniec na tabelce?
My tez tak zrobilismy z laptopem gdy aie zepsol to kupilismy nowy, a okazalo sie ze stary tez dzierzy;-) trzymam kciuki za wizyte meza h lekarza, no u nas tez brzydko dzis padalo:/
Podziwiam ja tam biegac nielubie brrr
Shawty19 niesgwty nierobilam zapiekanki ziemniaczanej
Malena100 ja juz prace zaczelam wczoraj:/ nie jest lekko
Anula88 co do moczu to niepodoba mi sie jego kolor, co prawda niemam az takich problemow przy robieniu...jutro ide do labo,zobaczymy co mi wyjdzie.
Jazda konna super;-)
No kochana moze to rowniez oznaczac ciaze ;-) tego wukluczyc niemozna;-)
Anula1988 podobaja mi xlandery;-)
Lilli witamy , masz ochote zaistniec na tabelce?
My tez tak zrobilismy z laptopem gdy aie zepsol to kupilismy nowy, a okazalo sie ze stary tez dzierzy;-) trzymam kciuki za wizyte meza h lekarza, no u nas tez brzydko dzis padalo:/
Podziwiam ja tam biegac nielubie brrr
Shawty19 niesgwty nierobilam zapiekanki ziemniaczanej
Malena100 ja juz prace zaczelam wczoraj:/ nie jest lekko
Anula88 co do moczu to niepodoba mi sie jego kolor, co prawda niemam az takich problemow przy robieniu...jutro ide do labo,zobaczymy co mi wyjdzie.
Jazda konna super;-)
Rozumiem - to może nie będę szaleć z testami i pójde na bete pod koniec tygodnia albo w poniedziałek - to chyba wtedy będzie z głowy i bez niepotrzebnej nerwówki, ale dziękuje za odpowiedz odnosnie testów julia
jazza widze, że teraz to Cie czeka troszke z tymi przygotowaniami do szkoły - zeby te wszystkie potrzebne rzeczy spamietac hehe )
jazza widze, że teraz to Cie czeka troszke z tymi przygotowaniami do szkoły - zeby te wszystkie potrzebne rzeczy spamietac hehe )
jazza
Dzień dobry :-)
Julia- kciuki za wyniki badan
Witam sie i uciekam do pracy ;-). U nas sloneczko :-), ale zimno niestety
Milego dnia :-)
Julia- kciuki za wyniki badan
Witam sie i uciekam do pracy ;-). U nas sloneczko :-), ale zimno niestety
Milego dnia :-)
malena100
Dzień dobry :-) jaka pogoda u Was? u mnie nawet słońce wyszło - bo wczoraj to lipa była straszna ja już od 7 w pracy a wciąż się za nią nie zabrałam
jazza i tak trzymaj ;-) cieszy mnie Twoje podejście
julia na liście możesz u mnie wpisać 28.08.
AnnaMaria jak to się mówi, nie mów hop...;-);-) niespodzianki zdarzają się wtedy kiedy najmniej się ich spodziewamy;-)
życzę miłego dnia i do usłyszenia:-) idę "zarzucić dupka" ;-) i do pracy...
jazza i tak trzymaj ;-) cieszy mnie Twoje podejście
julia na liście możesz u mnie wpisać 28.08.
AnnaMaria jak to się mówi, nie mów hop...;-);-) niespodzianki zdarzają się wtedy kiedy najmniej się ich spodziewamy;-)
życzę miłego dnia i do usłyszenia:-) idę "zarzucić dupka" ;-) i do pracy...
reklama