reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Ja malo zagladam.Dopiero teraz nadrobilam.

Watpliwosci super ze badania ok

Gabis strasznie mi przykro.Trzymaj sie Kochana.

Anulka oby angina szybko Ci odpuscila.Wracaj Do zdrowia :tak:

reklama
Aschlee- dziękuję serdecznie. Pamiętaj, że ja wciąż czekam na tę najważniejszą informację od Ciebie! Uda się w końcu!

Wątpliwości- właśnie, zapomniałam w poprzednim poście napisać, że te hormony, które robiłaś są w porządku! Cieszę się bardzo! Oby to był początek dobrych nowin!

Asieńko- wypoczywajcie spokojnie i uważajcie na Ignasia!

Dzieki dziewczyny ale teraz wydaje mi sie ze P sie troche podlamal ze moze to z nim nie hallo ..

Probowal ktos tego domowego testu na plemniki?? ja wolalabym oszczedzic P. Badania poza domem .. myslicie ze takie badanie tym kupnym testem jest wiarygodne??

wróciliśmy już z defilady, było tyle ludzi że nie dało się nic zobaczyć, z tym że nas najbardziej interesował przelot samolotów i trafiliśmy idealnie w odpowiednie miejsce o odpowiednim czasie :)
G jest bardzo powściągliwy co do nowych rewelacji, bo ciągle twierdzi że kreski powinny być tak samo ciemne i przestrzega że się nakręcam, ale machnęłam na to ręką, wkrótce się sam przekona że mam rację ;)
cieszy mnie to że kreska jest ciemniejsza niż miesiąc temu i nie znika, bo tamte znikały, a ta nie :D

Ewelinka :* śliczny brzusio :) też taki chcę! :D

Asiu udanej wyprawy :*

Iwo jak robiłam ten progesteron to myślę że mogło tam dopiero dochodzić do zagnieżdżenia, jem lutkę, jem :) jutro zrobię sikańca z rana. Przynajmniej znam prawdopodobnego winowajcę moich poronień...

Anula ojej współczuję choroby, ja na to zwykle zapadam koło lutego, już tak zaobserwowałam od trzech lat :p
zdrówka Kochana :*
zaciskajcie z Szymusiem mocno piąstki za małą koleżankę lub kolegę :D

Aschlee maleństwo pewnie przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie :)

Anula n gratki jeszcze za wcześniej, poprzedni cykl też z testami dodatnimi a skończył się @, gratki po usg jak będzie zarodek i serducho, wtedy trochę odetchnę ;)

Dziewczynki mam dwa pytanka:
- czy jutro z betą warto zrobić progesteron raz jeszcze?
- czy jest możliwe biorąc luteinę że temp będzie bardzo wysoko ok 37* [wiem że lutka zawyża temp.] ale ciąż się nie utrzyma i i tak będzie @? czy po temp wysokiej mimo lutki można stwierdzić że wszystko wygląda ok?

Blair- ja na Twoim miejscu już bym nie powtarzała progesteronu, gdyż wynik i tak nie jest teraz miarodajny, ponieważ zawyżasz go wspomaganiem luteiną. Spokojnie, progesteron na pewno dobrze wzrósł po luteinie. Szkoda pieniędzy moim zdaniem, aby znowu powtarzać badanie.

Blair - ja tez miałanm chętke jechac ale gdzie w tym brzuchem, zaraz pewnie by mi się sku chciało
Co do progesteronu to nie badaj bo nic ci nie powie. Sama tempka też może wprowadzac w błąd, ja w 10dpo miałam niewielki spadek a w 11dpo potem wzrost i pozytywny test. Tylko beta, luteina i opieka ginka:tak:

Wątpliwości - ja bym nie ufała takim domowym testom, daj mu spokojnie przetrawić tą wiadomośc a na pewno się zgodzi.

reklama
Blair tak jak dziewczyny pisza lutka juz ci zafalszuje wynik wiec niewarto...
Co do tempki to wydaje mi sie ze sama lutka az tak by jej niepodniosla

My juz wrocilismy do domku,mloda wykonczona a jutro czeka nas zabawa w parku linowym na urodzinach bedziemy

Do góry