reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam wieczornie :-)

Blair- no trzymam kciuki za Ciebie i za bete z calych sil:tak:

Ewelinka- piekny brzusio :-)

A my spedzilismy dzis cudowny spontaniczny dzien :-). Tylko we dwoje- tego nam wlasnie bylo trzeba, ominelismy defilade szerokim lukiem, bylismy na spacerze, obiedzie, potem znowu na spacerze, w miedzy czasie przytulanki ;-). Kurcze.. szczesliwa jestem :-D:-D:-D.

No i nasza decyzja wspolna, ze pragniemy starac sie o dziekco spontanicznie, wyluzowac, podejsc do tego na spokojnie i po prostu cieszyc sie soba i czekamy na nasz cud :-). Cudownie czuje sie z taka mysla i nastawieniem i zycie jest piekniejsze :-).

Zycze milego wieczoru kochane :-)

blair kciukasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) Kurcze szkoda że tak późno doczytałam o twoim niusie bo mogłaś dzisiaj zrobić bete w laboratoriu DIAGNOSTYKA laboratoria medyczne i analityczne: Diagnostyka we wszystkich placówkach które znajdują się w szpitalach robią badania 24h na dobę przez 7 dni w tygodniu nie zależnie czy są święta i wyniki są mailowo. Polecam na wynik czekałam 1,5h.:-)
ewelinka ale masz piękny brzusio :)

Ostatnia edycja:
reklama
Blair bo te testy tak wychodza. Mi wyszedl bladzioch a po 3 dniach bledszy bladzioch. Nie wkrecaj sie. Zrob bete i zobaczysz. Bardzo mocno trzymam kciukasy!!!

Do góry