reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Ja juz po pobraniu wyniki moze koło 15, a jak nie to koło 20

Anula, Iwo dzieki za rady :*

Anula88 inofolic to cud ;) moj drugi cykl z nim i chyba drugi trafiony, mam nadzieje ze ten cykl zakończy sie u Ciebie dwoma kreseczkami na teście ;)

Jazza super ze sie miedzy Wami tak dobrze układa ;) oby tak dalej ale w trójeczke ;)

KasikP dzieki Kochana ale akurat w Warszawie sa czynne pon-pt większość albo sa na drugim koncu miasta, ale na w razie czego dobrze mieć namiary ;)

Dziekuje za kciuki :* oby były pomocne :*

Jezuuu jak mnie mdli niesamowicie, po zwykłej wodzie

Tabasia :* wiarę mi przywracasz :*

reklama
Blair nie rob testow i nie mierz juz temperatury. Niepotrzebny stres. Jak beta bedzie pozytywna to najlepiej ja powtorzyc po 48 h. Poki nie masz plamien to nie jest zle, bierz ladnie luteine i dbaj o siebie.

witam się w południe :-) troszkę zmęczona po imieninach u znajomych :-p

blair trzymam mocno kciuki &&&&& ;-)

jazza gratuluję nowego - świeżego podejścia do życia :tak: życzę szczęścia :tak:

u mnie dziś 16 dc i pierwsza tabletka dupka. nic szczególnego w tym cyklu się nie dzieje :no: nic:no: nawet śluz w tym cyklu po tym clo jest inny, w sensie nie ma takiego jaki był do tej pory w połowie cyklu. od nowego cyklu zacznę chyba na pewno pić inofolic.

Blair bede sie modlic za malenstwo!!! uwazaj na siebie i najlepiej przelez troche ..

Ja juz sie pakuje o 15 z kumplem wracam do niemiec.. za 2/3tygodnie jeszcze raz przyjezdzam to umowie sie do ginekologa .. najpierw ja sie przebadam potem P.

Blair trzymam kciuki. A o bladziochy sie nie zamartwiaj bo mi bardzo dlugo wychodzily do tego stopnia ze potem po paru tyg kupilam sobie testy i na pamiatke juz ciemne kreski robilam :-) podziwiam do dzis zawsze jak otwieram szuflade z gatkami :-)

U nas pogoda marna :-( oni plyna w deszczu a ja sie tu pętam z kąta w kąt :-(

Blair mysle o Tobie i czekam na wiesci...

Ja dzis bylam na wizycie. Dzidz ma 0.33cm i serduszko bije :)
W wymazie mi straszne rzeczy powychodzily ale bedziemy powtarzac na nastepnej wizycie bo nie mam zadnych objawow...

reklama
Do góry