reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

watpliwosc, gdzie jesteś?:*

Miss, jak tam? Kochana, martwię się :(:*

Susel, a Ty gdzie nam znikłaś?:*

Anusia, jak dobrze pójdzie to też dzisiaj będę przytulać się z moim M. Miałam wczoraj, ale przez tą sytuację z teściową przeprosiłam męża i powiedziałam, że nie mam ochoty. Właśnie wraca do domu, to za około 15/20 minut będzie w domu. Przyjdzie po mnie, zejdziemy razem na dół, pozmywam po nas naczynia, usmażę kotlety na jutrzejszy obiad i wrócimy na górę. Będę spokojniejsza jak obiad będzie prawie gotowy. Jutro też cały dzień sama więc muszę jakoś sobie radzić.

brrr, nie będę przepisywać Ciebie w takim razie. Poczekamy parę dni i mam nadzieje, że nie będę musiała wpisywać Ciebie na 30.02. &&&&&&& aby @ nie przylazła :* Co do mojej sytuacji w domu, to raczej mogę zapomnieć, że się poprawi. Będzie coraz gorzej. Ale dziękuję :*

agniecha, już szukam kija na tą wredotę :*:*

miglocka, a jak Ty się czujesz? @ skończyła się Tobie? Ja wczoraj z nerwów miałam 2 plamki bardzo jasne, a tak nic. Skończyła mi się.

CzekaCudu, a może jednak nie przylezie @. &&&&&&&& :* Pamiętaj o tym krwawienie nie oznacza od razu, że ciąży nie ma. Ja krwawiłam przez pierwszy miesiąc przy dwóch ciążach i dopiero w 5/6 tygodniu testy wyszły + beta. Tak to myślałam cały czas, że to @.

ana, dzięki :* Będzie dobrze jak się wyniesiemy stąd. Na razie przez nich dzieciak mi coś nerwowy się robi ;/ A tak nie powinno być.

Przepraszam, że tak mało piszę, ale coś od wczoraj internet mi szwankuje. Staram się pisać jak działa, ale i tak zanim napisze mija godzina. A poza tym więcej czasu spędzam z dziewczynkami. Muszę ze względu na tą sytuację co się dzieje w tym domu.

Asia Kochanie, proszę Ciebie staraj się edytować wypowiedzi ok? :*

reklama
Maluśka - ja na razie się trzymam:-D chociaż u mnie bol potrafi przyjśc z nienacka i w ciągu kilku godz mam @
obecnie oprócz cycochów nic mi nie doskwiera

Trzymaj się kochana nie daj babsztylowi!!!!!! Na bruk cie nie wyrzucą a jak sie rzucać zacznie to policje wezwij. Jesteś żoną jej syna i masz prawo tam mieszkać.

Agniecha - a moze ten specyfik spowodował że nie masz objawów?

CzekaCudu - a ty masz regularne cykle? wiesz kiedy owu była?

Ostatnia edycja:
Asia, ok :* Myślałam, że piszesz z komputera :)

Dziewczyny, trzymajcie kciuki za mnie. M właśnie podjeżdża na posesję, zaraz się rozbierze i przyjdzie po mnie na górę. Teściowa siedzi w kuchni i się znowu zaczynam denerwować, że zacznie się drzeć na mnie. Jeżeli coś powie, to w końcu jej powiem, że nie ona jest najważniejsza dla M tylko ja i niech sobie raz na zawsze zapamięta, że żona jest na pierwszym miejscu z dziećmi, a matka któraś tam z kolei. Znowu się trzęsę;/ Ta kobieta źle na mnie wpływa. U nas w rodzinie problemy z ciśnieniem i boje się, że ja też mogę mieć. W ciąży jak byłam lekarz kazał w tym kierunku zrobić badania, a ja nie robiłam.

Malusiolka trzymam kciuki.... badz twarda !! :tak:

Mi od kilku dni tak chce sie spac ze bym spala 20h na dobe... w dzien i w nocy.. no jakas masakra... a czuje sie taka padnieta jak bym nie wiadomo co robila... hmmm zastanawia mnie to... doslownie bym spala i spala....

AsiaSzw tez mi sie wydajeze ciut za wysokie... :tak:

Asiu- daj znać jak jutro po wizycie! Fajnie, że idziesz do innego ginka! Może będzie miał jakiś pomysł dla Ciebie :-D

Ja też jutro mam na 9. wizytę u ginki.

Olusia- no jak tam się masz śpiochu?

reklama
Anula1988 nio ja dzis bylam w pracy na 12h wiec wstawalam o 6 do pracy.... ale zasypialam w pracy na stojaco, nawet cola a ni nic mi nie pomagalo... teraz tez juz leze w lozku i zaraz ide spac... bo juz ledwo zyje... nie wiem co sie dzieje zemna... chyba mam spadek kondycji... wczoraj bylam z moim na spacerze, przeszlam 6 km, potem poszlam na obiad do tesciowej, wrocilam do domu chwile posiedzialam i normalnie mnie zmorzyło... poszlam spac o 21.. co jest do mnie nie podobnie,bo ja nocny marek jestem he he :tak: bylam tak padnieta po tym spacerze ze mialam wrazenie jak bym wrocila z pracy po 24h i padlam... i zasnelam momentalnie... nawet moj sie zdziwil...

Anula- trzymam kciuki za wizyte....

Do góry