reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Iwo- Dziękuję za kciuki! Hihi, ja na początku przeczytałam za "piękny" pęcherzyk i dlatego już Ci pisałam, że właśnie nie ma go już być, tylko jedynie płyn po nim, hihihi.

Olusia- to taka pora, że człowiek jest przemęczony bez większego wysiłku. Nie jesteśmy przyzwyczajeni do takich mrozów i nasz organizm najchętniej wygrzewałby się cały czas pod kołderką i gorącą herbatką w ręku :tak:

Anula1988 ja to juz w ogole... mam spadek kondycji, nie lubie takiej pogody, uwielbiam ciepelko i upaly... ale ja bym ostatnio spala i spala i najlepiej z lozka zebym nie wychodzila... no ale przejdzie mi i bedzie dobrze....

Witam was wieczorkiem:) nadaje z autobusu :))) he nie bylo mnie kilka godzin a prosze jaka produkcja :)
cyntia gratulacje , oby tak dalej!!
gochson no super kochana :
asia daj jutro znac co i jak!

witam nowe dziewczyny :*

a reszcie moich pokrewnych dusz przesylam moc buziakow :*

Gochson czuję że to forum będzie teraz moją stałą lekturą :) i pewnie będę miała sporo pytań...
Powiedzcie mi czy faktycznie przed ciążą należy wyleczyć wszystkie zęby? bo mam z nimi straszny problem, ciągle któryś się psuje... a w ciąży podobno nie można brać znieczulenia z noradrenaliną..

Kwas foliowy obojętnie jaki? czy polecacie jakiś konkretny?
Witaj
Kup w aptece zestaw witamin dla kobiet, one powinny mieć w składzie kwas foliowy.

22.01 - moja beta 110,4 mIU/ml, progesteron 27,90 ng/ml.
Dziś - beta 1244 mIU/ml, progesteron 23,42 ng/ml.

Mam nadzieję, że wszystko z fasolką w porządku. Progesteron jest ładny, ale ciut niższy. Kolejne badanie w piątek.
No i oby tak dalej

witam z rana :tak:

ja wczoraj miałam bardzo ciężki wieczór już po 8 zaczęła mnie tak boleć głowa, że mi było niedobrze.... Położyłam się i już drzemałam/spałam...

bardzochcę witaj :tak:

życzę udanego dnia :tak:

Ja też witam z rana jak codzień bo bezsenność to ostatnio moje drugie imię :confused2: ja już po śniadaniu po kawie.. R poszedł do pracy a dzieciaczki słodko śpią ..

reklama
Do góry