reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malusiolka dziękuję za wpisanie na listę :)

Anula może da się naprawić? ech złośliwość rzeczy martwych, zawsze psują się w najmniej oczekiwanym momencie...

pewnie pomyślicie że jestem dziwna ale co mi tam, nikt mnie chyba lepiej od Was nie zrozumie.
Niby głupia sprawa, ale zobaczyć się na liście starających się o dziecko.... prawie się poryczałam :zawstydzona/y:
Jestem z TŻ prawie 10 lat, dwie ciąże wpadkowe ale chciane, poronione. Później instynkt macierzyński nakręcony na 150% ale Partner nie gotowy, brak mieszkania, pracy itd. To czekanie, kiedy... A teraz mieszkanie jest, praca jest, nawet pierścionek kupiony i jeszcze słyszę że On też już chce dziecko i teraz ta lista... Tyle było ciężkich chwil w życiu, że teraz boję się żeby to szczęście które przyszło nie pękło... Bycie w takim gronie, starających, wyczekujących- bezcenne :-D

Ja mam tak jak ty :D Wiem że tylko my się nawzajem zrozumiemy. :)
Nasi Mężowie, drugie połówki, kochają nas wspierają pewno jak mogą, ale nie rozumieją naszych comiesiecznych przeżyc, naszych obaw, naszych nadziei. Dlatego Ważne jest miec kogos takiego jak WY :*

reklama
Ewelinka mozna bez recepty.

Anulka w uIU/ml

Ana rozumiem twoje rozgoryczenie ze pracy nie ma, ale mysle ze wyksztalcenie nie ma tu nic wspolnego.

Ja padam dzis na twarz juz. Bylam u kkientki ktora ma takiego malego slodziaka w domku az sie micha cieszy na takiego bobasa. ;-)

Mychunia dziękuję :zawstydzona/y:

Olusia hej :D

Ana0808 współczuję sytuacji w domu, szkoda że nie można liczyć na bliską rodzinę...

Anula heh masz porządnego laptopa jak działa nadal :)
masz może jakieś sprawdzone stonki z fajnymi ciuchami, bo ja mam ostatnio co raz mniej czasu na sklepy

CzekaCudu temp musisz mierzyć rano, przed wstaniem z łóżka, najlepiej o stałej porze. Możesz taki kalendarzyk prowadzić na 28dni.pl [PL lub ANG] lub ovuFriend, a jak masz androida w tel to wystarczy ściągnąć aplikację.
Mój ma podejście będzie to będzie, a jak nie to będzie później, nic na siłę, nie nakręcać się, mam tylko nadzieję że Mu się nie zmieni i nie wycofa się... Kobiety to inaczej przeżywają. Chociaż ja ostatnie 2lata odpuściłam, bo skupiłam się raczej na karierze, ale ostatnio instynkt mi się znowu obudził i jeszcze TŻ mówi że gotowy, trochę ciężko będzie bo z pracy bym wypadła na 1,5roku przynajmniej, ale mając w pamięci dwa poronienia nie nastawiam się na szybkie zaciążenie, więc lepiej zacząć wcześniej :D

CzekaCudu - rano, koniecznie przed wstaniem z łóżka. Najlepiej do 7,8 rano zawsze o tej samej godzinie. Najlepiej w pochwie. Można w ustach, ale jest ryzyko błędu, bo są większe wahania w zależności od miejsca (wtedy najlepiej pod językiem dokładnie w tym samym miejscu). Ja polecam ovufriend.pl Ale nie zapominaj o staraczkowym haśle: PÓKI NIE MA @, JEST NADZIEJA!

Co do Castagnusa, to nie poleca się go osobom, które nie mają problemów! Delikatnie zbija prolaktyne. Ja mam zmiany mastopatyczne w piersiach. Gdy brałam go w sierpniu, to owszem pomógł, ale gdy we wrześniu nie brałam, to miałam efekt jojo - piersi bolały już przed owu! Aż poszłam na kontrolę, którą odkladalam jakiś czas.

Ostatnia edycja:
Ja mierze w ustach,szybko załapałam gdzie dokładnie pod jezykiem.

czekaCudu pamietaj aby w trakcie cyklu nie zmieniac termometru ani miejsca;-)
Ja o 5.30mierze i dalej ide spac.

A i pamietaj ze wiesiołek tylko do ovu

Asiu- kurcze, pierwszy raz się spotykam z taka jednostką :eek:

Blair- ja uwielbiam sieć Inditex, zalicza się do nich: Zara, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear, Oysho. Lubie tez Reserved. Zwłaszcza po świetach, kiedy zaczynają się tam wyprzedaże jest mnóstwo atrakcyjnych ofert :-) A ja robie tak,ze przed wyprzedażami jade do Centrum i mierze sobie wybieram co chce, a potem jak zaczynają się obniżki,to kupuje szybciutko z ich stron internetowych po wyprzedażowej cenie :-) Tutaj masz linki do tych sklepow:
ZARA Poland - Oficjalna strona internetowa
Bershka Polska - Strona
PULL&BEAR Polska - Oficjalna Strona Internetowa
Stradivarius - Kolekcja Wiosna Lato 2013, Polska
Home - OYSHO
Reserved.com Sklep Online

W takim razie jak tylko @ przyjdzie będę mierzyła :) Jeden twermometr jedna godzina. Ciężko będzie ale jakoś dam rade.

Poszukam jeszcze czegoś na ten śluz. :)

Anulka wstawiam fotke.

Czeka cudu dasz rade. Ja mam pod poduszka termometr jak dzwoni budzik to wpierw mierze a potem dopiero sie krece i turlam ;-)

reklama
Jest ;-)

Załączniki

• 1390854537906.jpg
    1390854537906.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 37
Do góry