reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula88 niby jak sie czlowiek rusza to niepowinno sprawdzax temp...no ale mam jednak nadzieje ze to na dobre wiesci;-)
A jielitowka chyba to nie jest bo juz ok...moze tak sie czuje bo na glowe wczoraj wzielam silna tabletke...i twn bol glowy i przez to mnie mdlilo bo wczoraj tak mialam;/

reklama
Juz jest ok;-)

Mala bawi sie w wannie a ja nadrabiam;-)

Dzis tez kupilam sobie ciuszek na wyjazd.

Aschlee ale nasz trzymiesz w napieciu niu niu niu::)

Hello

Majdaczek swietuje pewnie piekna druga bete :-)

Julia
Fajnie ze wszystko ok-to najwazniejsze :-)

A ja sie chcialam pochwalic ze maz idzie do pracy od poniedzialku :-) ciesze sie przeogromniej . Mniej z tego ze z wakacji nici. Ale praca najwazniejsza:-) juz sie zbliza nasza 5 rocznica slubu wiec moze uda sie pojechac na przyszly dlugi weekend gdzies w gory choc na te 3 dni :-)

Miss no to super bardzo sie ciesze ze maz znalazl prace;-)
Czyli po malu wszystko sie uklada

Anula no wlasnie moze beta?

A ja ze wzgledu na to ze wczoran bol glowy mnie polozyl dzis mam wieczor z zelazkiem;/;/

Dzieki dziwczyny:-)

Julia
Nie zapeszaj prosze ;-) bo to samo mpwilam jak znalazl najpierw w orange pozniej w iccc. No ale teraz musi byc dobrze!!! Bo inaczej sie pochlastam chyba

reklama
Do góry