reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja mam taką pracę że sama siedzę i nawet nie mam wiele z kim na żywo słowa zamienić... :/ i dlatego te dni mi sie tak dłużą...i dłużą... i dlatego tez ciągle o tym myślę - uda się czy się nie uda... Anula - fajnie masz wolne i do koleżanki na kawe... a ja tu sama .... juz nie chodzi nawet o szefa bo czasem przyłazi ale wiecie jak to jest pogadać z szefem bardziej służbowo a z koleżankami :) Ale na weekend planuje (mam nadzieje że będzie pogoda) mały wypad nad wodę:):) Ogólnie wg kalkulatora w weekend powinnam mieć owulacje - może i mnie sie uda odprężyć i coś w końcu zdziałać:)

AnnaMaria Ja też sama w pracy siedzę, chyba dlatego jej tak nie cierpię :-( Też mi się dni strasznie dłużą. A gdzie pracujesz, jeżeli mogę wiedzieć?

AnnaMaria Ja też sama w pracy siedzę, chyba dlatego jej tak nie cierpię :-( Też mi się dni strasznie dłużą. A gdzie pracujesz, jeżeli mogę wiedzieć?

w kancelarii prawnej... i dzis klientow nie ma za wiele... wzielam sie za sprzatanie swojego biurka... a ty?:)

zaczytałam się troche w pamiętnikach na ovufriend i aż mi się plakać zachciało... jak czytałam te którym sie nie udało ... a ze wzruszenia jak te co się udało... i widzę w tych pamiętnikach swoja historie... Póki nie zagladałam na takie strony to naprawde widziałam szcześliwe związki z dzićmi i myślalam że bach i w ciąży - a tylko ja mam takiego pecha... a tu tyle osób które tak bardzo chcą i tyle czasu próbują... myślałam że nie ma dużo takich osób że jestem w nielicznym gronie ... a tu tyle ....

Ostatnia edycja:
reklama
AnnaMaria Ja niestety na poczcie, przekichana robota. Daje nieźle w kość.
Ja pomału kończę pracę i zmykam na betę, trzymajcie za mnie mocno kciuki. Jeżeli będę miała wyniki tak jak ostatnio ok. 18 to się jeszcze dzisiaj odezwę. Do usłyszenia. Pa

Do góry