reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam sie piatkowo :p

Miłego dnia zycze wszystkim ciezarówkom i staraczakom :*

Ps.dzis wizyta , nie wiem o której ale dam znac jak juz bede po :)

reklama
Witam dziewczyny.
Przepraszam, że nie pisałam, ale wróciłam późno, potem musiałam zająć się dziećmi, a potem padłam na twarz do łóżka. Wyniku jeszcze niestety nie mam. W laboratorium były inne panie i usilnie twierdziły, że nie da się zrobić wyniku na 18. Wynik dopiero będę miała dzisiaj ok. godz. 14. Trochę się denerwuję, ale zrobiłam wczoraj wieczorem test i była bardzo wyraźna druga kreska. Więc nie wiem, czy dobrze myślę, ale jeżeli we wtorek rano była blada kreseczka, a w czwartek, ale wieczorem była już wyraźniejsza, to chyba znaczy, że beta przyrasta. Taką mam przynajmniej nadzieję. Ale i tak mnie chyba trafi do 14 :wściekła/y:
W ogóle te testy takie dziwne są wczoraj zrobiłam wieczorem i była wyraźna druga kreseczka, a jak zrobiłam taki sam dzisiaj rano, to była kreseczka, ale troszkę bladsza, niż wczoraj wieczorem. Ale próbuję się tym nie zamartwiać, bo wiem, że grubson miała podobną sytuację.

mississ to super wieści. Trzymam kciuki za Twojego męża. Może teraz zacznie Wam się wszystko układać. Życzę Ci tego :tak:

shwaty dlatego Ja przestałam mierzyć temp., bo tak strasznie mnie to męczyło, a jak zbliżał się koniec cyklu, to wariowałam przy jej mierzeniu. I Tobie radzę to samo.

Miłego dnia życzę.
Czy któraś dzisiaj testuje, jak tak to trzymam mocno kciuki.
Trzymajcie mocno kciuki za maja betę. Dzięki.

To jest w sumie pierwszy cykl gdzie mierzę temperaturę :) Także póki co jeszcze sobie to posprawdzam. Nie nastawiam się na II i może trochę mi z tym łatwiej ..

Majdaczku, trzymam kciuki ! :) będzie dobrze.

Shawty mysle ze z wykresem nie jest tak zle:) sa szanse:):) a spójrz na mój? testy owu wczoraj dalej negatyw... bylam troche padnieta wczoraj mimo to probowalam swojego zgwalcic ale sie nie dal taki byl zmeczony...
wiec jak owu byla wczoraj to trudno...
czekam jeszcze az testy owu pokaza + i wtedy na pewno bedziemy dzialac... no i w ten weekend :)
Tempka poszla troche wzwyz ale to moze byc przyczyna ze lekko sie przebudzalam w nocy... nie wiem czemu ale jak zawsze spalam do rana to w te dni co mowie sobie obym nie przebudzila sie w nocy to sie przebudzam kilka razy...
Mam nadzieje ze u mnie jest jeszcze szansa:)

W poniedzialek rano planuje wybrac sie do swojej ginekolog... myslicie ze bedzie w stanie potwierdzic kiedy mam miec lub mialam owu???? bo jeszcze nie bylam na takim czyms...
cos mnie teraz boli pobrzusze lekko podobnie jak na okres... albo juz mi sie wydaje...

Dziewczyny odłóżcie te wykresy. Ja wiem, że łatwo się mówi, ale trudniej zrobić. też tak miałam, jak doszłam do wniosku, że przestaje wszystko obserwować, to dziwnie się z tym czułam, ale potem przestałam o tym w ogóle myśleć. I własnie w tym cyklu jak nic nie obserwowałam, to się udało.

Ja mam całe ręce sine, bo pani w laboratorium nie mogła mi pobrać krwi. Nie wiem jak to jest, że niektóre osoby potrafią znaleźć u mnie żyłę do strzału, a inne mają wielki problem. We wtorek jak byłam, to pani pobrała mi za pierwszym razem. Wczoraj przyszła jedna i skuła mi oby dwie ręce i nic z tego nie było, przyszła druga i pobrała od razu. Masakra jakaś, ale co nie robi się dla fasolki.

reklama
Majdaczku
To mój pierwszy wykres więc chcę spróbować za 2-3 cykle sobie odpuszczę:) Już robiłam tak bez wykresu i nic z tego nie wyszło więc chce dla świętego spokoju jeszcze spróbowac z nim, poza tym ciekawi mnie jak zachowuje się moje ciało:):) to takie jeszcze nieodkryte przeze mnie:) ...
Nie wiem czy to inofolic ale zauwazylam w tym miesiacu ze jest wiecej tego sluzu tzn cos zawsze czuje ze leci i jest mokro caly czas w srodku - w ostatnich miesiacach tak nie mialam:)

Do góry