reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
missiiss również gratulacje ode mnie dla męża :-)

Dziewczyny nie trzymajcie Nas w takim stresie - odezwijcie się jak znajdziecie chwilke.

Dziekuje :-) na dodatek zrobilam test owu jak wrocilam i lup testowa ciemniejsza od kontrolnej :-D bedzie bzykanko. :-D :p mam nadzieje ze to nie jakas sciema. Zobaczymy jak tempka jutro. Bo ja ciagnacy sie mam chyba od dwoch tygodni....

Majdaczek moze dzisiaj nie ma jeszcze wyniku bo czytalam ze jak nie odbierze to dopiero jutro napisze. Tak mi sie przypomina chyba ze cos pitole od szczescia ;-)

missiiss masz racje odnośnie Majdaczek - czytałam przed chwilką że pisała na drugim wątku, że jeśli odbierze to da znać dzisiaj a jak nie to wiadomo :) powodzenia w serduszkowaniu :tak:

julia u mnie właściwie początek - 8dc i jak narazie to nic specjalnego się nie dzieje - pilnuje Foliku i na tym się kończą moje suplementy :)
pokazałam tylko mężowi w jakim czasie co się mniej więcej dzieje w całym cyklu i na tym to wszystko zostawiam :) córeczka już się coraz bardziej nakręca i powoli czasami wspomina coś babcią o rodzeństwie - ale wiadomo jak dziecko coś mówi to tak traktuje się to z przymróżeniem oka na szczęście - własciwie to wolimy nic nikomu nie mówić nawet (taka Nasza słodka tajemnica :-)) jeśli Bóg da za nie długo to będzie dla wszystkich niespodzianka :))

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny :)
U mnie ten cykl raczej poszedł na straty. Temperatura w zasadzie nie rośnie, a stoi w miejscu ....;]
jeszcze u mnie pada od wczoraj więc jestem strasznie senna...:(

Shawty
Moze nie bedzie tal zle. Moze owu bedzie pozniej:-)

Ja sie zastanawiam czy rzeczywiscie ta owu bedzie. Czy mi sie nie snil ten test owu :p czy to nie wina ze tak pozno go robilam. Ale co zawsze wieczorem by wychodzil az tak dodatni? Bo nie sadze... eh. Wczesniej juz dlugo nie mierzylam tempki bo spasowalam i wrzucilam na luz i dzisiaj bylo 36,3. Niby mam nizsze tempki przed owulka ale w tym cyklu to juz zglupialam. No nic oby jutro byla wyzej.

W ogole to czuje sie podle bo od 3 dni biore aspiryne na przeziebienie choc nie wiem czy to nie bakteryjne jakies dziadostwo :-\ i pewnie aspiryna nic nie da. Eh teraz sie bede stresowac jak owu byla a ja chora. Ale znajac moje szczescie jesli byla to i tak pewnie nic z tego. W ogole jestem w szoku bo ten cykl spisalam na straty. Ie bralam lutki na wywolanie bo stwierdzilam ze wezme pare inofolikow i dopiero sobie wywolam a tymczasem po tygodniu brania inofoliku ja mam test owulacyjny pozytywnyo_O tego nie kumam bo to niemozliwe zeby tak na mnie zadzialal szybko w cyklu w 37 dc!

Dobra juz koncze swoje wywody ;-) trzeba jutro looknac jaka tempka bedzie ;-) a za tydzien wizyta u gina... chyba sobie ja przesune jak sie okaze ze owu byla ;-)

Milego piatunia laseczki!:-)

reklama
Do góry