reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Julia super, ze z pecherzem juz lepiej

Majdaczek- trzymam kciuki za bete

Schwaty- ja tez dolki lapie, ale staram sie z tego wychodzic i myslec pozytwnie :) chociaz przyznam, ze wczoraj zlapal mnie dol i podczas rozmowy ze znajomym powiedzialam, ze chyba nie jest to mi pisane...5 lat temu stracilam ciaze i od tamtej pory marze o dziecku.. dlugo czekalam by znalezc kogos z kim bede tego chciala i znalazlam i oboje podjelismy decyzje, ze tego chcemy.. teraz nie moge sie tego doczekac i kiedy przychodzi @ i sie nie udaje to lapie dolki... ale wiem, ze szczescie przyjdzie i do Ciebie i do mnie i do kazdej z nas.. nie mozna przestawac w to wierzyc :).

AnnaMaria- u nas z przytulaniem sie to tez jest czesto i to o dziwo ja jestem ta osoba, ktora to wszystko zaczyna :). Moj ukochany narzekac nie moze :)

A dla zabicia nudy i monotonnosci to proponuje wyjscie gdzies razem lub spontaniczna kolacje w domu zrobic, przytulic sie do siebie, jakies winko (podobno wskazane w trakcie staran na endometrium ;)) i zobaczysz samo pojdzie :). I nie myslcie za duzo tylko dajcie sie poniesc chwili :). Moja dobra rada :). I jeszcze jedna dobra rada- zrobcie cos z zaskoczenia i najmniej niespodziewanej chwili :).

A co do urlopow to ja wlasnie mam i to cale dwa tygodnie :), ale w tym roku nigdzie nie jedziemy.. odkladamy na slub i M pracuje :). A wyjazd by sie przydal :). Swego czasu mieszkalam na obczyznie, pozwiedzalam troche... a teraz marza mi sie Karaiby :).. moze kiedys:).

Nadrobilam wszystko :). Od rana mialam pare spraw na glowie i zakupy i dopiero teraz do Was zagladam :).

Jazza - no ja tez przewaznie zaczynam... a na dzis zaplanowalam fajna kolacyjke z winkiem i potem wspolna kąpiel heh:) chociaz wydaje mi sie ze jeszcze owu nie nadeszla bo testy owu nawet nie wykrywaja.... ale co tam... jak trzeba to powtorzymy jutro i pojutrze po wypadzie nad wodę i wtedy jak testy owu beda pozytywne i zobaczymy co przyniesie los :)

Witaj dziewczynki :)
Majdaczek kciuki zaciskam za bete :)
AnnaMaria nie patrz na testy bo aby sie stresujesz..ciesz się przytulankami i nie mysl ze "trzeba" bo owulacja:p wiem wiem ze łatwo sie mowi ale widać ze wakacje i wyluzowanie działa cuda :D
Jazza my tez pamiętam przed slubem nie bylismy na wakacjach...bo kasa ale w potem nadrobicie :)
Malena ja mam 6dc jakos mi sie dłuzy :p ale kupiłam infolic i zobaczymy co bd w tym cyklu :)

Hallo;-)

Wiec ja po wizycie,zadowolona poniewaz moje 1,5 dniowe @ nie sa niczym zlym...lot we wczesnej ciazy nie jest zakazany...
Na usg niebylo zadnych pecherzykow wiec juz chyba po owulacji...niby z 3 dni temu a 4 dni temu bylo serduszkowanie, albo bedzie dopiero owulacja...w kazdym badz razie wszystko jest w porzadku;-)

Majdaczek czekamy;-)

Ostatnia edycja:
Julia super wiesci ... a mowilam ze sloneczko swieci ... ;-)

A ja wrocilam ... i zmoglo mnie, pospalam godzinke ...wstalam a tu mnie tak ciężko w dole brzucha, tak ciagnie i pachwiny bola ... wzielam nospe i leze z nogami do góry bo masakra. ..

reklama
Do góry