reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

witam z rana :-D

tzn ja dopiero niedawno wstałam :-)

oprócz branży medycznej i bankowej jest i branża górnicza :-)

ja jestem z okolic Cieszyna :-D

iwo a co chodzi z tym słoikiem, bo nie rozumiem :eek:

Malus na pewno taka rozmowo-spowiedź dużo Ci da. Wiem to z doświadczenia.

suselku życzę szybkiego powrotu do nas ;*

pati przykro mi, ale następnym razem musi się udać :tak:

trzymam kciuki za wszystkie starające się ;*

reklama
Emalia - mi wychodzą słabsze u ciebie ładnie widać

Mychunia - o tych przjezdnych mówi się słoiki, krawaciarze itp :-Dto dzięki nim mowi się że ludzie z W-wy to bufony - ja się tu urodziłam i bynajmniej nie pasuje do tego opisu:laugh2:

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)
My już po śniadanku, obiadek sie gotuje
Dzisiaj idę na ploty z moja koleżanką, nie widziałam się z nią juz ponad pół roku więc w końcu mam popołudnie dla siebie :)

Suselku, wracaj do nas :)
Maluś, ja humorek? Teściowie troche się uspokoili?

miłego dnia

pati...strasznie mi przykro ale walczymy dalej...w koncu nam sie uda:tak:
Emalia trzymam kciuki zeby to byla fasolka a testy nie klamaly &&&&&&&&&
mychunia kocham Cieszyni od strony Polskiej i Czeskiej:tak:

Dziewczyny!

Trzymam mocno za Was kciuki i za Waszych Panów również. Sama do niedawna byłam staraczką od lutego 2013 i okazuje się, że w miesiącu, w którym powiedziałam mojemu partnerowi , że mam dość tych testów, tego czekania, tych comiesięcznych rozczarowań , tego uprzedmiotowienia zbliżenia dwojga ludzi i że już nie chce się starać, żebyśmy dali sobie przerwę i kochali się wtedy kiedy chcemy. Tak postanowiliśmy i zrobiliśmy. No i się udało. Nie wiem co zaskutkowało: zmniejszona liczba przytulasów czy ulga psychiczna, nawet do końca nie wiem kiedy była owu bo jak ręką odjął również te objawy nie pojawiły się w tym miesiącu. Najważniejsze,że fasolka jest czego i Wam z całego serducha życzę w 2014!

pati... przykro mi.... :-( wiem co czujesz... nastepny cykl bedzie twoj...

emalia82 skoro test 25 pokazal tobie kreseczke ale jasniejsza to znaczy ze jestes w ciazy.... :-)

Ja jestem ze Śląska... :-D

mligocka tez bardzo czesto pisze z pracy..... u mnie w niedziele sa przyjecia zazwyczaj na badania na poniedzialek no i te stany nagle... no ale ze jutro nie ma badan bo swieto wiec pewnie dziewczyny maja spokoj....

reklama
A jest tu ktos spoza granic Polski czy tylko ja?:szok:mychunia to niedaloko masz umiesz jezyk czeski? mojego Meza bardzo bawi ten jezyk a ja go bardzo lubie

Ostatnia edycja:
Do góry