reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malus przykro mi, że Ci się samej nie udało oczyścić, ale lepiej wziąść tabletki niż pójść na czyszczenie nie? Z tym staraniem to Ci mówiłam, że minimum 3 miesiące będziecie musieli zaczekać, ale przynajmniej wiesz na czym stoisz :tak: w tym roku obydwie zafasolkujemy na pewno :-D a co do teściów to się nie daj wykorzystywać... nie chce nic insynuować, ale to m. in. przez nich się zarobiłaś czego efektem mogło być poronienie....

ja dziś byłam z mężem na pizzy, a potem w kinie na hobbicie :tak: szkoda, że na 3 część trzeba aż do końca tego roku :eek:

Aschlee przykro mi :-( następnym razem musi się udać :tak:

zdradźcie dziewczyny z jakich miast jesteście

reklama
mligocka cos o tym wiem... ale od czasu do czasu robie sobie badania w szpitalu za free... :-) to o tyle dobrze.... ale odnosnie ze sie staram i podchodzilam do zabiegu nikt nic nie wie i niech tak zostanie....

Anula1988 nie mam dzieci, staram sie juz przedlo 3 lata. Rok temu bylam w ciazy dzieki IUI ale niestety poronilam... wiec zamiast sie cieszyc bo byly moje urodziny to ja ryczalam... :-( no ale jakos sie podnioslam z tego chociaz pamietam caly czas o tym... gdyby sie to nie wydarzylo to od lipca mialabym kruszynke przy sobie.. a tak to.... staram sie dalej... coz mi pozostaje?

Olusia- my tez się staramy już ponad 1,5 roku. Pokładam nadzieje w tej klinice. Podeszłam do tego nie jako, że chcą wyciagnac od nas kaske, bo my jako zdesperowani wydamy wszystko co mamy, aby w końcu począć to dziecko, tylko w kwestii, że po prostu chcą nam pomoc. I dzieku Bogu tak tez odczułam to na pierwszej wizycie, wiec poki co nastawienie mamy pozytywne. Clo już stoi w kuchni na blacie i czeka na moja @ i potem na 3 dc, bo od tego dnia mam zacząć go brac :-) Olusia UDA NAM SIĘ, PREDZEJ CZY POZNIEJ, ALE SIE UDA... !! I NIECH DOWODEM NA TO BEDZIE SZAMAN ASCHLEE, KTORY PRZYCIAGNIE DO NAS MALUCHY :-D

Kwiatuszki oprócz branży medycznej jest jeszcze bankowa :) ja , agniecha83 i Kinia ( już zafasolkowana) i jeszcze jedna dziewczynka- zapomniałam nicku.

Właśnie dowiedziałam się że szwagierka jest w ciąży
Bardzo się cieszę ale oczywiście też się wybeczalam bo oni raptem raz się bzykneli na zgodę i bach..... a człowiek się stara i dupa !!!

No udało mi się z tą listą :-) - chcecie by coś do niej dodać?? np. takie info ktore było by tylko na pierwszej stronie

Słodkich snów!!!

Mychunia ja z W-wy jestem i nie żaden słoik :-p

Ostatnia edycja:
Lece w kimono dziewczynki :)
Jutro na 12 godzin, ech... Pobudka o 6.
A tak marzę o długim wieczorze z perspektywą wolnego dnia następnego :-)
Jak to dobrze że marzenia nic nie kosztują, prawda?
Fajnie, że jesteście.
Śpijcie dobrze.

Mnie sie cos dzisiaj spac nie chce siedze sobie z goraca herbatka czytam dla relaksu moja ulubiona encyklopedie medyczna i zerkam na forum.Ale cisza chyba juz wszystkie pouciekaly spac to dla Was Nasz Szaman na dobranocZobacz załącznik 602388

reklama
Aschlee- skąd ty wytrzasnęłaś tego SZAMANA to nie wiem, ale wiem, że jest meeega smieszny, hihihi :-D I jeszcze tak niepewnie podskakuje :-D Chyba będzie mi się po nocach śnił :-) Ale podoba mi się :tak:

Do góry