reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
mychunia jestem z Katowic....

wera86 witaj, rozgosc sie u nas...:-)

No ja tez powinnam miec @ dzis albo jutro... juz mnie biust boli mocno od paru dni... mam malutka nadzieje ze moze udalo mi sie teraz.. no ale czekamy na rozwoj sytuacji....

Aschlee25 mnie sie bardzo podoba jezyk hiszpanski... :tak:

wera86 witaj milo Cie poznac:tak:
Olusia to ja aktualnie mam upodobania do jezykow skandynawskich dunski,norweski no i ostatnio finski moze dlatego ze malo ludzi ich uzywa;-)

Witam i ja. Oto test z dzisiaj ( pepino 10 miu). Po południu jade na bete i zobaczymy czy faktycznie te wszystkie testy oszukują. Zrobiłam tez drugi Pink 25 miu ale kreseczka z racji mnieszej czułości jest troszkę bledsza.

Zobacz załącznik 602415

No na moje oko krecha jak nic. Bladzioch, ale to chyba jeszcze wcześnie bardzo.
Trzymam kciuki za betę &&&&&&&&

Hej niedzielnie :-)

olusia
a ta szkola to w jakiej miejscowosci? I czy to nie pomostowki? Wszystkie przejzalam i tylko pomostowe. Nie znam dokladnie tego znaczenia ale z tego co w necie znalazlam to sa to takie uzupelniajace dla osob po szkolach zawodowych medycznych lub policealnych. Ktorych nawet nie znalazlam:confused2:
juz zaczelam sie zastanawiac nad dietetyka, albo fizjoterapia. Ale w koncu trzeba cos skonczyc. ;-)Moze to mi podpasuje.

reklama
mychunia he he :tak: moze kiedys umowimy sie na herbatke? he he albo kawe? :tak: he he oczywiscie jak masz ochote?:-)

muminka trzymam kciuki za II kreseczki ;-)

Aschlee25 kiedys sie uczylam teraz troszke przystopowalam... wiesz zazwyczaj rozumiem co mowia lub jak cos pisze, chociaz tez nie wszystko ale zebym ja miala jakies zdania powiedziec to juz troszke ciezko jest... chociaz mysle ze podstawy znam i dogadalabym sie bez problemy, ale bardziej zaawansowane to musze sie podszkolić jeszcze.....

missiiss1301 tam jest licencjat 3,5 roku i sa tez pomostowki i to w zaleznosci od jaka szkole skończylas to chodzisz rok albo 1,5... teraz otworzyli tez ponoc mgr... :-)

Do góry