reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee, szaman zły pomysł. Agamemnon niby szaman pomógł, ale zaraz dowiedziała się, że poroniła :(

iwo, ciesze się, że z lista już ok :)

mychunia, ja jestem świadoma tego, że po części to jest ich wina z tą stratą dziecka ;/ Ksiądz dzisiaj był po kolędzie (bardzo fajny proboszcz, da się z nim pogadać) i umówiłam się, że za parę dni przyjdę do niego do spowiedzi. I chce również pogadać z nim co się w moim życiu dzieje, bo potrzebuje tego. M nie ma nic przeciwko. Ksiądz myśli, że teście są super, bo przy kimś udają najlepszych i chce mu wszystko opowiedzieć jak mnie traktują i moją starszą córkę. Na pewno lepiej się poczuje.

Ostatnia edycja:
reklama
mligocka nio ja w lutym bede miala sporo dyzurow na poczatku a potem wiecej wolnego... tez pracuje w systemie zmianowym, mam nocki i dniowki... wole nocke chociaz ostatnio jakos taka po tych nockach jestem nie do zycia... a na jakim oddziale pracujesz?

I reszta lasek z branzy medycznej na jakich oddzialach pracujecie.... JA pracuje na internie...

Iwo piekny napisik zrobilas :tak:
Ja niestety jeszcze nie pracuje na razie wychowuje corke i zamierzam dokonczyc studia

MALUSIOLKA- ja tam nie wierze za bardzo w zabobony, bo bym w maju ślubu nie brała, gdybym wierzyła :-D No, ale skoro są nieszczęścia po tym szamanie, to moze faktycznie ASCHLEE poszukaj jakiegoś innego godnego następcę dla szamiego :-D:-D:-D Ale też ma być taki zabójczy avatar, jak ten, ok :-D

Pati- przykro mi, ale nie poddajemy się i WALCZYMY DALEJ RAZEM!

Dziewczyny- wiecie co, teraz się trochę wkurzyłam. Robiłam sobie od kilku mscy w okolicach spodziewanej owu testy owulacyjne dla upewnienia. I teraz bylam 2 stycznia w tej klinice i ginka mówiła podczas USG, ze kompletnie NIE ma zadnego pęcherzyka dominującego i nie ma owu w tym cyklu po prostu. I zrobiłam sobie przed chwilą test owu, tak po prostu. I co? -wyszedł meeega pozytywny z drugą mega ciemniejszą kreska, ta która świadczy o owu. Ech, chyba przestaje wierzyć powoli wszystkim tym testom...

Ostatnia edycja:
Witam i ja. Oto test z dzisiaj ( pepino 10 miu). Po południu jade na bete i zobaczymy czy faktycznie te wszystkie testy oszukują. Zrobiłam tez drugi Pink 25 miu ale kreseczka z racji mnieszej czułości jest troszkę bledsza.

DSC_0686-1.jpg

Załączniki

• DSC_0686-1.jpg
    DSC_0686-1.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 128
reklama
Emalia- trzymam kciuki oby to było TO! Ale ja właśnie po pepino miałam podobne kreski, a niestety beta wyszła ujemna... Ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej! Trzymam moooocno kciuki! :tak:

Do góry