reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Fizjoterapia fajny kierunek nie orientuje sie jak w PL z praca ale za granica potrzebuja duzo fizjoterapeutow,pielegniarek.lekarzy i ratownikow medycznych:tak:

reklama
Moja mama chciala bym poszla na fizjoterapie ale ja poszlam na pielegniarstwo.... :-) i w sumie nie zaluje... podoba mi sie to co robie....:tak:

Witam
Mogę dołączyć do staraczek ?

Oczywiście WITAMY!!! 86 to pewnie rocznik?:-DJesteś Weronika?
Jeśli chcesz możemy cię wciągnąć na listę - podaj datę niechcianej @

Mligocka- u nas przedkomunijnie kościół, teraz zrobilśmy pizzę i czekamy na koleżanki Julki - do wieczora dzieci nie będzie:-D

Emalia- masz wyniki?

Karolina - Witaj! widze że mamy córeczki w tym samym wieku:tak: wy też komunie macie w tym roku? wpisuje ciebie na listę na pierwszej stronie

Aschlee - a gdzie masz suwaczek córeczki?? wywalaj tego Mikołaja :-D:-D:-D

Dzięki za przyjęcie :-)
Jestem Weronika. 86 to mój rocznik data niechcianej @ to 15.01 ale na pewno przyjdzie bo od jakiś 6 miesięcy mam cykle bezowulacyjne

reklama
Do góry