reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Jazza, Anula88, a w jakim momencie cyklu jesteście, już się pogubiłam...:( Tzn który dc i który dpo? Testujecie w końcu rano???

Ja mam 22 dc przy 27/28 dniowych i tempka mi rano wzrosła o 0,2, nie wiem czy to coś oznacza, czy po prostu było cieplej pod kołdrą :D Testu nie chcę robić, bo to dopiero 7 dpo, nic nie wyjdzie... Może lepiej zrobić betę niż test? Nie wiem, nigdy nie robiłam badania poziomu hcg z krwi. A w sobotę wyjeżdżamy, będę odcięta od świata, a poza tym przed wyjazdem wolałabym wiedzieć, ehhh...

reklama
No zapalenie pęcherza jest bezbadziejne... miałam raz (ponoc mówiło się że jak juz się ma raz to potem często... ale ja od tamtej pory nie miałam) od pierwszego dnia zaraz wzięłam furaginum na recepte i za dzień czy dwa jak ręką odjął :)

Wątpliwości &&& za następny cykl :):) - to chyba razem będziemy bo jakoś w ten nie wierzę... w nic juz powoli nie wierzę :) widać mam małego dołka dzisiaj...

Jazza i Anula oby II :* :) Majdaczek GRATULUJE:)

Moja tempka jest jakas dziwna albo mi sie wydaje.... bo codziennie spada nawet małych skoków nie ma tylko w dół.... zobaczymjy co dalej będzie :) niedługo test owu (nie wiem czy mi dużo zostanie jak sie uda zobaczyc II, bo juz po 3 dziennie robię - ale jestem rozrzutna... musze przystopować:)) - wczoraj wieczorem była ciemniejsza niż zwykle i było ♥:)

A dziewczyny słuchajcie - czy jak są staranka to musi być konkretna pozycja? :) wiecie ta tylna? bo w tamtym cyklu to w ogole pozycja ta sama itd... a teraz mi sie nie chce az tak dostosować:)

Hey ... nie nadrobie poki co bo musze jechac na szkolenie do kancelarii ...

DZIS 25 DC PRZY 30/31 -NEGATYW ....

No ale jak zawsze ;-)
..

anula a może to za wcześnie? Ja zaczęłam testować 26dc i wyszedł mi bladzioch, a wiem przecież, że nie wszystkim dziewczyną wychodzą testy przed terminem @. KasikP nie wychodziły testy nawet po @ i dowiedziała się, że jest w ciąży z bety. Trzymam za ciebie kciuki, powodzenia w pracy.

Test owu negatywny... kurcze musze sie zmotywowac zeby je robic codziennie wieczorem... wieczorem wychodza troche ciemniejsze ... musze moze o tej samej godzienie... wczoraj zrobilam 3 testy z czego pierwszy rano jakos po 10 byla blada kreska drugi po pracy jeszcze bledsza kreska a wieczorem kreska najciemniejsza... heh chyba zle je robie... teraz niepotrzebnie robilam bo chyba za wczesnie..

Dzisiaj ♥ sobie chyba odpuscimy:) nie bede swojego meczyc:) niech naladuje akumulatorki:)

Witam sie :p

Watpliwości :*

U nas dzisiaj wycieczka na porodówkę :p do szpitala w którym bede rodzic , akurat tak sie składa ze kolezanka ma termin na juz i ja namówilam na takie ogladanie.. :)

Miłego dnia kochane :*

reklama
Do góry