reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Napisalam i nie weszlo
..wogole cos nie moglam aie zalogować
..grr ..

Kawka ?

Blair,gerohson wytrwalosci ...

Jazza kciuki za nastepny cykl ...

No u mnie ten negatyw ale może za wcześnie - oby ... więcej nie robie ...
W każdym razie wykorzystujemy caly cykl i wczoraj przytulanko bylo a co ;-) ... wczoraj tempa 37,1 dzis 37,3 ... jajko lewe daje o sobie znać ...

reklama
Blair kochaba milo ze sue odezwalas. Dobrze ze juz wiesz co i jak i ze jest pani profesor ktora napewno ci pomoze umawiaj sie na wizyte nie ma na co czekac :) &&&&&& wszystko sie uda. Zagladaj czesciej do nas :*
Anula88 temperaturke masz super poczekaj jeszcze mi tez testy sikane nie wychodzily tak wiec &&&&&&&&

AnnaMaria był chyba jakiś chwilowy problem z forum, bo mi wywalało błąd, w ogóle str nie chodziła...

dzwoniłam do pani prof, terminy ok bo kwestia tygodnia, ale cena mnie powaliła 300zł za wizytę, na razie odpuszczę, porobię trochę badań, w razie czego będę lecieć do tego lekarza u którego byłam ostatnio, przyjmuje blisko mnie i wydawał się bardzo w porządku

Balir no faktycznie cena powalająca. Porób badania, odpocznij trochę, może się wszystko jakoś ułoży, życzę Ci tego z całego serca.

Faktycznie coś było nie tak, bo dopiero teraz udało mi się zalogować.

Ja już myślałam że ktos mi wkradl sie na konto:) bo dosyc długo nie mogłam sie zalogować.
Wiem że było już.... jak jest mega rozciągliwy śluz to znaczy że owu może być lada moment czy nawet za kilka dni... gdzieś czytałam ze lada moment a gdzieś że dopiero jak straci swoją rozciągliwość owu jest...?

reklama
Blair87 - nie znam Twojej historii, ale zycze wszytskiego najlepszego i trzymam kciuki bys jak najszybciej mogla sie cieszyc macierzynstwem

Anula- moze rzeczywiscie jeszcze za wczesnie u Ciebie.. jeszcze nie wszystko stracone :)

A mnie ta @ podlamala, ale trudno w koncu sie uda :).. musi... jak w pierwsza ciaze zaszlam to bez zadnych staran i problemow.. ot ogromna niespodzianka.. po prostu...a po jej stracie badalam sie i wszystko ok.. z anemia nawet sobie poradzilam... a teraz jak czlowiek chce to juz nie jest tak latwo...
Ale trzeba miec nadzieje, prawda? :) w koncu sie uda :)

A ja mam taki urlop jak nie urlop.. ciagle telefony z pracy...zyc beze mnie nie potrafia chyba ;-)

Do góry