reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Babydust... na brzuchu nigdy nie leżałam... jak cos to z pupą wyzej... ale w sumie jak mam "dziurkę" od szyjki macicy w strone pupki to może rzeczywiście lepiej na brzuchu? :) wypróbuje:):)

reklama
Hej kochane
no niestety nic z tego.. zalalo mnie w nocy...
myslalam, ze jestem silna, ale podlamka jest..i sie poplakalam..
coz nastepnym cykl zaczynamy..termin nastepnej @ na 3.09.
kurcze...

Hej
Wpadłam Was odwiedzić, gratuluje nowym zafasolkowanym!!! :*

U mnie niestety chyba zacznie sie batalia. Byłam u poleconego gina, zbadał, zrobił usg i powiedział ze wszystko jest dobrze. Jak zaczęliśmy rozmawiać i opowiedziałam mu wszystko to powiedział ze on za duzo nie pomoże i żebym zgłosiła sie do specjalisty. Jest jakaś pani prof która zajmuje sie takimi przypadkami jak ja- poronienia nawykowe. I ze ma bardzo dużą skuteczność... Oczywiście przeryczalam cały wieczór. Teraz jak widzę kobietę w ciazy albo maleństwo to mi sie płakać chce... W tym tyg albo następnym bede wydzwaniac za ta prof i sie umawiać. Zalecenie od lekarza to starć sie i to bardzo i nie robić testów przed terminem @ dla własnego spokoju psychicznego...

Całuje

Blair przykro mi, że to wszystko tak Ci się układa, fajnie, że wpadłaś nas odwiedzić. Ja mocno zaciskam za Ciebie kciuki, żeby wszystko się ułożyło i, żebyś już niedługo mogła cieszyć się z macierzyństwa. Będzie dobrze, tylko musisz w to wierzyć.

Witam dziewczyny, gratuluje zafasolkowanym a za staraczki trzymam kciuki.
Podczytuje Was ale malo cos pisze jednak teraz chcialabym napisac do Blair.
Chyba jestem takim przypadkiem co Ty bo ja zawsze po @ dowiadywalam sie o ciazy a juz bylo za pozno. Ostatnim
razem postanowilam zrobic bete juz w 27 dc i jak tylko byla pozytywna to wlaczylam leki, czyli encorton, clexan, acard, wyzsza dawka kwasu foliowego. Od polowy cyklu bralam luteine ale i tak w 27 dc mialam plamienia i pewnie gdyby nie leki i zwiekszona dawka luteiny to znowu by doszlo do poronienia.

reklama
Gochson dzieki :* ja po tej wizycie zwątpiłam... Juz sama nie wiem co robić czy faktycznie czekać do @ czy wczesniej robić testy... Umówie sie do tej prof, czytałam opinie o niej, ze jest niesamowicie skuteczna, mam nadzieje ze pomoże. Biorę inofolik, nie mierze temp ale i tak czuje kiedy jest ovu... Pozniej włączę acard i luteine ta co mi została...
Chwilowo jestem podłamana, ale Twoje słowa dają nadzieje :*

Do góry