reklama
rurka
Fanka BB :)
majdaczek A NIE MÓWIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATKI KOCHANA!!!!!!!
babydust...to tobie pęcherzyczka :*
wątpliwości... &&&&&&&&& za następny cykl..
i nie wiem juz co miałam napisać..
ogólne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
babydust...to tobie pęcherzyczka :*
wątpliwości... &&&&&&&&& za następny cykl..
i nie wiem juz co miałam napisać..
ogólne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam
Dzis dwie kolezanki testuja wiec z niecierpliwoscia czekam na relacje
Kochane tak z innej beczki,mam pytanie a dokladnie na temat chorego pecherza! czy jak siusiamy i boli na koncu piecze to znaczy ze pecherz mamy przeziebiony? i co brac na to pierwszy raz w zyciu mi sie to zdarzylo...pozniej sie ogarne i do apteki musze skoczyc;/ wiec prosze o rady
Dzis dwie kolezanki testuja wiec z niecierpliwoscia czekam na relacje
Kochane tak z innej beczki,mam pytanie a dokladnie na temat chorego pecherza! czy jak siusiamy i boli na koncu piecze to znaczy ze pecherz mamy przeziebiony? i co brac na to pierwszy raz w zyciu mi sie to zdarzylo...pozniej sie ogarne i do apteki musze skoczyc;/ wiec prosze o rady
Kochana, tak to jest przeziębienie (zapalenie pęcherza) tym bardziej jeśli odczuwasz zaraz po skorzystaniu z toalety ponowną potrzebę. Podobno skuteczne jest Urofuraginum. Nie stosowałam sama, więc nie wiem. Moja koleżanka sobie chwaliła. Ogólnie żurawinka ma też dobry wpływ na pęcherz.
rurka
julia ja też miałam pierwszy raz w życiu ze 2 miechy temu...aż krwią sikałam......ja brałam furaginę (ale to na receptę) bardzo skuteczna. Bez recepty jest właśnie urofuraginum podobno też b. dobre. No i obowiązkowo tabletki z żurawiny...np. urinatum, urinal, dużo tego jest zapytaj w aptece...ja to biorę nawet teraz jak poczuję, że coś nie tak i zaraz przechodzi są b. skuteczne dla mnie przynajmniej te z żurawiny. Powodzenia w leczeniu pęcherza :-)
iwo:)
Kochana jak na 27dc jest super!!!!!!!! Jednak ciemniejące testy nie kłamią. Dbaj o siebie!!83,36 może być czy za niska?
majdaczek14
Witam dziewczyny w ten pochmurny, ale piękny dzień
Ja dalej nie mogę w to uwierzyć, cały czas wydaje mi się, że to nieprawda, albo, że coś się stanie złego. Chyba dopiero jak pójdę na pierwszą wizytę i lekarz potwierdzi, to do mnie dotrze.
KasikP dziękuję Ci bardzo przede wszystkim za Twój inofolic i fluidki, które były przesłane razem z nim, dziękuję
watpliwosci bardzo mi przykro, trzymam za kolejny cykl, musi się udać.
julia Ja bardzo często choruję na zapalenie pęcherza, tak w ogóle to choruję na kamicę nerkową, okropna sprawa, mam nadzieję, że w ciąży nie da mi popalić. Najlepsza jest herbata z żurawiny i wszystkie dostępne bez recepty leki z żurawiną, ale jak to nie pomoże to idź do lekarza, bo Ja też na początku leczyłam się na własną rękę, a potem jak już miałam kamienie na nerkach, to dowiedziałam się, że to mogło się zacząć właśnie od zapalenia pęcherza, które często przechodziłam.
shwaty niestety inofolicu już nie mam, skończyłam parę dni temu opakowanie i nie kupowałam więcej, bo i tak mieliśmy robić sobie teraz miesięczną lub dwumiesięczną przerwę ze względu na 1 Komunię starszego syna. Ale przyślij mi na priv swój adres to postaram się wysłać Ci coś innego z fluidkami, może też pomoże :-)
Aschllee co z Tobą? Odezwij się!
Za wszystkie testujące trzymam kciuki i czekamy na wieści, piszcie dziewczyny!
Miłego dnia życzę.
iwo dziękuję Ci bardzo
Ja dalej nie mogę w to uwierzyć, cały czas wydaje mi się, że to nieprawda, albo, że coś się stanie złego. Chyba dopiero jak pójdę na pierwszą wizytę i lekarz potwierdzi, to do mnie dotrze.
KasikP dziękuję Ci bardzo przede wszystkim za Twój inofolic i fluidki, które były przesłane razem z nim, dziękuję
watpliwosci bardzo mi przykro, trzymam za kolejny cykl, musi się udać.
julia Ja bardzo często choruję na zapalenie pęcherza, tak w ogóle to choruję na kamicę nerkową, okropna sprawa, mam nadzieję, że w ciąży nie da mi popalić. Najlepsza jest herbata z żurawiny i wszystkie dostępne bez recepty leki z żurawiną, ale jak to nie pomoże to idź do lekarza, bo Ja też na początku leczyłam się na własną rękę, a potem jak już miałam kamienie na nerkach, to dowiedziałam się, że to mogło się zacząć właśnie od zapalenia pęcherza, które często przechodziłam.
shwaty niestety inofolicu już nie mam, skończyłam parę dni temu opakowanie i nie kupowałam więcej, bo i tak mieliśmy robić sobie teraz miesięczną lub dwumiesięczną przerwę ze względu na 1 Komunię starszego syna. Ale przyślij mi na priv swój adres to postaram się wysłać Ci coś innego z fluidkami, może też pomoże :-)
Aschllee co z Tobą? Odezwij się!
Za wszystkie testujące trzymam kciuki i czekamy na wieści, piszcie dziewczyny!
Miłego dnia życzę.
iwo dziękuję Ci bardzo
Ostatnia edycja:
reklama
watpliwości przykro mi... :-(
julia urofuraginum lub furagine, dobre jest też jedzenie naturalnej żurawiny lub picie soku z żurawiny 100% z witaminą C :-) odkąd piję sok z żurawiny przestałam mieć ciągłe problemy z pęcherzem :-) tabletek z żurawiny nie polecam, bo na mnie nie skutkują jest jeszcze środek octenisept, którym tam piskasz po każdym psikaniu on odkaża, więc żadne bakterie się nie powinny przedostać do pęcherza, ale to już raczej jako środek wspomagający na poczatku bardzo szczypie, ale potem już nie odczuwasz nic
julia urofuraginum lub furagine, dobre jest też jedzenie naturalnej żurawiny lub picie soku z żurawiny 100% z witaminą C :-) odkąd piję sok z żurawiny przestałam mieć ciągłe problemy z pęcherzem :-) tabletek z żurawiny nie polecam, bo na mnie nie skutkują jest jeszcze środek octenisept, którym tam piskasz po każdym psikaniu on odkaża, więc żadne bakterie się nie powinny przedostać do pęcherza, ale to już raczej jako środek wspomagający na poczatku bardzo szczypie, ale potem już nie odczuwasz nic