reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Wiecie co dziewczynki ... ciesze sie "waszym szczesciem" ... i to strasznie...tak wszystkie idziecie jak burza do przodu z testami,betami i brzuszkami .... az mnie "chwila" zalamki chyba dopada .... i pytanie bez odpowiedzi ... kiedy mi sie uda .... dalam na luz w tym cyklu
.. ale przeczucie mam ze juz chyba całkowicie bede musiala dac na luz bo ciągle nic z tego nie wychodzi .... ehh
.. wiem wiem,glowa do gory etc ... no ale "zycie zyciem" ...

To co jutro rano ? Czy testa nie masz?

No wlasnie nie mam testa, ale kupie jutro jak tylko @ nie przyjdzie :) nie kupowalam, aby nie zapeszyc :) ale jutro jak dalej bedzie cisza robie bez dwoch zdan :)

ja tez taka niska mam :) podstawowa 36,2 w ciazy 36,8 i mierzylam o 6 rano

jestem po usg :) widzialam pecherzyk na razie tylko ale wedlug Pani doktor wszystko wyglada dobrze nie ma nic niepokojacego :)
i dostalam L4 zeby odpoczywac i dac jak najlepsze warunki maluszkowi
nie wiem jak w pracy to przyjma :(

Super :) gratulacje :)

Wiecie co dziewczynki ... ciesze sie "waszym szczesciem" ... i to strasznie...tak wszystkie idziecie jak burza do przodu z testami,betami i brzuszkami .... az mnie "chwila" zalamki chyba dopada .... i pytanie bez odpowiedzi ... kiedy mi sie uda .... dalam na luz w tym cyklu
.. ale przeczucie mam ze juz chyba całkowicie bede musiala dac na luz bo ciągle nic z tego nie wychodzi .... ehh
.. wiem wiem,glowa do gory etc ... no ale "zycie zyciem" ...

Anula ja tez ciesze sie, ze innym sie udaje i tez zazdraszczam jednoczesnie. Z moim partnerem staram sie sie o dziecko oficjalnie drugi cykl, a nieficjalnie od grudnia :), ale na dizecko czekam juz 5 lat tak naprawde. I kazda @ jest mala zalamka, ale potem wstaje i ide dalej, bo wierze z calego serca, ze niedlugo i ja zobacze to na co czekam przez 5 lat, cyzli piekne dwie kreski, a potem bede sie cieszyc ciaza i macierzynstwem. Wiec uszki do gory, bo nadzieja umiera ostatnia i szczescie jest w zasiegu kazdej z nas, ale musimy w to uwierzyc i dazyc do tego :).

Majdaczku, gratuluję! Cały dzień czekałam aż napiszesz! Ale fajowo....

U mnie nadal w piersiach cisza, tak jakby w tym cyklu pierwszy raz w życiu coś się działo wyjątkowego z poziomem hormonów, nie wiem... Podczas kapieli czuję, że na dole wszystko takie ciasne i rozpulchnione, też jak nigdy... Na test za wczesnie, nie chcę się rozczarować.

No to oby to bylo to :). :-)

Jazza, Anula bardzo mocno trzymam kciukasy!!!!

Babydust super wiesci. Wiesz z tym odpoczynkiem to problem bedzie. Wlasnie z m skonczylismy malowanie wczoraj... do tego praca na caly etat, nie ma kiedy!! Jeszcze dzis mialam ogrom stresow przez jedna taka ktora nie ma swojego zycia i za bardzo interesuje sie zyciem innych :/ nerwow mi naszargala! Ale co tam. Ludzie sa wredni. Szczegolnie samotne baby :))
W pierwszej ciazy mialam rwe od 6tc :( i chyba teraz tez juz sie zaczyna... masakra.

Majdaczek super piekna beta!!!!!!!!!!!!

Babydust gratuluje pecherzyka:) pewnie wypoczywaj kochana:*

Anula88 przytulam, to naturalne ze masz chwile zwatpienia:***

Tabasia wspolczuje rwy kulszowej;/;/

reklama
Do góry