reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hey ...

Tinus uda się w sierpniu, zobaczysz ;-) ... kurcze a moze w razie czego powtorz test,bo przecież krwawienia moga wystepowac Z roznego powodu ... tak dla pewności ze to @ ...

Rurka kusisz ciachem ... zdaj relacje jak wyszlo ...

Jula milego odpoczynku ...
My wczoraj na wsi byliśmy, ide warzywa ogarnąć bo przywiozlam...

reklama
No dobra mychunia... ja Ci ufam...pamietaj!! produkty kupione... ale, że to tak się te sypkie wysypuje do blachy i jabłkami przesypuje :confused: i że to sie upiecze...serio???:confused: no wiem że na wierzch margaryna...ale i tak dziwnie jakoś..no nic... do dzieła!!! :-)

Ps...sorki dziołchy za zaśmiecanie wątku kulinariami...ale i tak tu cisza dzisiaj jak makiem zasiał :-D

Anula88 jestes kochana :* co do testu to raczej nie ma sensu bo to chyba @ jest...niby dzisiaj jakas slaba taka a to dopiero 2 dzien ale po co robic sobie nadzieje :no:
Dziewczyny ale mi narobilyscie ochoty na ciasto :D;-)

Tinus ... ja to dzis na brak cukru cierpialam chyba bo mezus az do sklepu pojechal po ciasteczka i grzesie w czekoladzie ;-) naladowalam akumulator i paluszki wcinam ;-)

mychunia wyszła super :-) tylko głupia jabłka na 3 części podzieliłam i tej trzeciej nie miałam już jak dodać :-D:-D więc jabłek trochę przy mało i mogły być bardziej kwaśne :-D ale i tak wszystkim smakowało :)

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin: XII 2014 mychunia (7 cykli) III 2015 rurka ( 1 cykl) III 2015 KasikP (4 cykl) III 2015 Kasikz (12cykl)
IV 2015 Tabasia (1 cykl) IV 2015 Babydust (2 cykl) IV 2015 miglocka (6 cykl)

Starające się: 13

LIPIEC
Aschlee25 - @ 30.07
missiiss1301 - @ 30-31.07

SIERPIEŃ

wątpliwości3 - @ 04.08
yesenia - @
6.08
anula88 - @ 9.08

majdaczek14 - @
10.08
shawty19 - @ 16.08
julia0903 - @ 20.08
sola7 - @ 25-26.08
AnnaMaria89 - @ 26.08
Archea - @ 27.08
Malena100 - @

WRZESIEŃ
Tinuś22 - @ 01.09

POCZEKALNIA
jołasia ,Dominika89

reklama
WItam

Aschlee i jak tam sytuacja?
Watpliwosci a jak u ciebie? mam nadzieje ze u zadnej z Was @ sie nie pojawila:)

Malena podaj termin kochana to uzupelnie w liscie:)

Jak u Was z pogoda? u nas dzis żar byl straszny ale przyszla burza i powietrze sie lzejsze zrobilo:)

Kurde jutro musze isc po l4 i niestety po sciemniac bo opieki do dziecka niemam;/

Do góry