reklama
Anula dobrze pamietam ze ty z Poznania?
Tylko mysle co tu powiedziec by dostac te l4...;/ jak ja tego nie lubie;/
Dziewczyny ktore zazywaly Infolic mam pytanie do ktorego momentu sie go pije? do ktorego dnia cyklu? czy przez caly cykl?
Znajomem polecilam pic 2 razy dziennie bo miala juz dwie inseminacje i polecilam jej wspomagacz
Tylko mysle co tu powiedziec by dostac te l4...;/ jak ja tego nie lubie;/
Dziewczyny ktore zazywaly Infolic mam pytanie do ktorego momentu sie go pije? do ktorego dnia cyklu? czy przez caly cykl?
Znajomem polecilam pic 2 razy dziennie bo miala juz dwie inseminacje i polecilam jej wspomagacz
Witam dziewczyny
Jestem trochę niepocieszona, bo OvuFriend wykryło mi owulacje w piątek :/ a ewentualne <3 było w środę, bo później to już dopiero sobota i niedziela...aczkolwiek robiąc w piątek test ovu był negatywny więc nie wiem co jest na rzeczy :/
Nieodzywałam się cały weekend, bo w sobotę byłam od 5 rano w pracy, a później to próbowałam jakoś przeżyć ten cały dzień. Z TŻ wzięliśmy się za mycie autka a później ze znajomymi wyszliśmy na miasto
Także weekend w miarę udany.
Co u Was się działo?
Jestem trochę niepocieszona, bo OvuFriend wykryło mi owulacje w piątek :/ a ewentualne <3 było w środę, bo później to już dopiero sobota i niedziela...aczkolwiek robiąc w piątek test ovu był negatywny więc nie wiem co jest na rzeczy :/
Nieodzywałam się cały weekend, bo w sobotę byłam od 5 rano w pracy, a później to próbowałam jakoś przeżyć ten cały dzień. Z TŻ wzięliśmy się za mycie autka a później ze znajomymi wyszliśmy na miasto
Także weekend w miarę udany.
Co u Was się działo?
MotylkowaOna
Fanka BB :)
Asienko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Witam sie
Witam sie
AnnaMaria89
Witam
Julia ja inofolic bede pic do konca cyklu
Narazie nie zauwazylam zadnych nowych zmian po ino (chyba ze wliczyc zmiane w sluzu, jesli w ogole wplywa na sluz - bo zauwazylam go wiecej a przewaznie mam bardzo malo, juz po 2dniu z nim (7dc) zaczal sie sluz - narazie kremowy....) ... juz 10dc czas niech mija
POZDROWIONKA KCIUKI ZA II dla nas wszystkich....
Julia ja inofolic bede pic do konca cyklu
Narazie nie zauwazylam zadnych nowych zmian po ino (chyba ze wliczyc zmiane w sluzu, jesli w ogole wplywa na sluz - bo zauwazylam go wiecej a przewaznie mam bardzo malo, juz po 2dniu z nim (7dc) zaczal sie sluz - narazie kremowy....) ... juz 10dc czas niech mija
POZDROWIONKA KCIUKI ZA II dla nas wszystkich....
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Dzień dobry ;-)
Jula ja ze Szczecina ;-)
Schwaty dlatego ja nie licze ani nic bo zawsze wielkie g... z tego było ... teraz jak jest?kiedy byla ovu...powiem Ci ze nie ma pojęcia ... nic nie wiem, przytylanki były i sa wtedy kiedy mamy ochote ...
Asiu no to super..a o której wizyta? Moze jakies podglądanie będzie ;-)
Motylku milego
Jula ja ze Szczecina ;-)
Schwaty dlatego ja nie licze ani nic bo zawsze wielkie g... z tego było ... teraz jak jest?kiedy byla ovu...powiem Ci ze nie ma pojęcia ... nic nie wiem, przytylanki były i sa wtedy kiedy mamy ochote ...
Asiu no to super..a o której wizyta? Moze jakies podglądanie będzie ;-)
Motylku milego
reklama
AnnaMaria89
testy owu narazie negatywne ale zauwazylam ze ta druga kreska coraz ciemniejsza z dnia na dzien (robie sobie czesciej bo kupilam hurtowo kilkadziesiat szt) - jesli coraz ciemniejsza i bedzie w takim tempie ciemniec to oznaczałoby wczesniejsza owu... zobaczymy czy sie sprawdza...