reklama
AnnaMaria89
Fanka BB :)
Wlasnie Aschlee, Misiss i Watpliwosci jak tam?
majdaczek14
Witam dziewczyny
Dawno nie pisałam, ale starałam się czytać Was na bieżąco.
Wszystkie nowe staraczki witam i życzę powodzenia, a tym z II kreseczkami serdecznie gratuluję.
Ja już po wczasach i po urlopie
Jak to się mówi-wszystko co dobre szybko się kończy, niestety
Własnie jestem pierwszy raz po urlopie w pracy, myślałam, że będzie gorzej, ale jakoś leci.
Z tego co szybko obliczyłam, to własnie mam 26dc przy 31dc, termin @ mam na 10.08. No i skusiłam się i zrobiłam próbny test
i wyszedł bladzioch. Na razie nie nastawiam się, bo różnie to z tymi bladziochami bywa, ale to dopiero 26dc, za 6 dni mam dopiero termin @, a test był o czułości 25. Nie chce się nastawiać, pocieszam się tylko tym, że blada kreseczka wyszła od razu, po jakieś 1 sek., a nie po czasie. Pożyjemy zobaczymy. Nie nastawiam się. Dzisiaj muszę znaleźć wreszcie aptekę, która będzie miała testy o czułości 10, bo jak na razie to nigdzie nie udało mi się kupić.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia.
Dawno nie pisałam, ale starałam się czytać Was na bieżąco.
Wszystkie nowe staraczki witam i życzę powodzenia, a tym z II kreseczkami serdecznie gratuluję.
Ja już po wczasach i po urlopie
Z tego co szybko obliczyłam, to własnie mam 26dc przy 31dc, termin @ mam na 10.08. No i skusiłam się i zrobiłam próbny test
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia.
reklama
majdaczek14
anula dziękuję za miłe słowa, a za resztę podziękuję jak już będę pewna
Strasznie się denerwuję i chciałabym już niedzielę, wtedy pewnie wszystko się już wyjaśni. Jeżeli chodzi o objawy, to nic szczególnego na razie nie czuję, piersi bolą, ale raczej przy dotyku, ale na @ też bolały, mdłości miałam tylko wczoraj rano, ale to przecież mogła być zwykła niestrawność, trochę mnie boli w dole brzucha, ale tylko troszkę, na @ zawsze bardziej mnie boli. Zobaczymy. Pocieszam się tym, że taki sam test (tej samej firmy) robiłam przez ostatnie 3 cykle wiele razy (ok. 6) i nigdy nie wyszedł mi bladzioch, nawet w dniu spodziewanej @. Kiedyś wyszedł mi bladzioch, ale na 2 dni przed @ i to był test o czułości 20, ten jest 25. Nie wiem sama co o tym myśleć.
Strasznie się denerwuję i chciałabym już niedzielę, wtedy pewnie wszystko się już wyjaśni. Jeżeli chodzi o objawy, to nic szczególnego na razie nie czuję, piersi bolą, ale raczej przy dotyku, ale na @ też bolały, mdłości miałam tylko wczoraj rano, ale to przecież mogła być zwykła niestrawność, trochę mnie boli w dole brzucha, ale tylko troszkę, na @ zawsze bardziej mnie boli. Zobaczymy. Pocieszam się tym, że taki sam test (tej samej firmy) robiłam przez ostatnie 3 cykle wiele razy (ok. 6) i nigdy nie wyszedł mi bladzioch, nawet w dniu spodziewanej @. Kiedyś wyszedł mi bladzioch, ale na 2 dni przed @ i to był test o czułości 20, ten jest 25. Nie wiem sama co o tym myśleć.
Ostatnia edycja: