reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam dziewczyny:)
Dawno nie pisałam, ale starałam się czytać Was na bieżąco.
Wszystkie nowe staraczki witam i życzę powodzenia, a tym z II kreseczkami serdecznie gratuluję.

Ja już po wczasach i po urlopie
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
Jak to się mówi-wszystko co dobre szybko się kończy, niestety
Własnie jestem pierwszy raz po urlopie w pracy, myślałam, że będzie gorzej, ale jakoś leci.
Z tego co szybko obliczyłam, to własnie mam 26dc przy 31dc, termin @ mam na 10.08. No i skusiłam się i zrobiłam próbny test
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
i wyszedł bladzioch. Na razie nie nastawiam się, bo różnie to z tymi bladziochami bywa, ale to dopiero 26dc, za 6 dni mam dopiero termin @, a test był o czułości 25. Nie chce się nastawiać, pocieszam się tylko tym, że blada kreseczka wyszła od razu, po jakieś 1 sek., a nie po czasie. Pożyjemy zobaczymy. Nie nastawiam się. Dzisiaj muszę znaleźć wreszcie aptekę, która będzie miała testy o czułości 10, bo jak na razie to nigdzie nie udało mi się kupić.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia.

Majdaczek Witaj
.. lubie takie wiesci ... ;-) pozytywne ... w pracy niech nadal będzie spoko ... i cala reszta niech zmienia się na lepsze ;-)

reklama
anula dziękuję za miłe słowa, a za resztę podziękuję jak już będę pewna :tak:

Strasznie się denerwuję i chciałabym już niedzielę, wtedy pewnie wszystko się już wyjaśni. Jeżeli chodzi o objawy, to nic szczególnego na razie nie czuję, piersi bolą, ale raczej przy dotyku, ale na @ też bolały, mdłości miałam tylko wczoraj rano, ale to przecież mogła być zwykła niestrawność, trochę mnie boli w dole brzucha, ale tylko troszkę, na @ zawsze bardziej mnie boli. Zobaczymy. Pocieszam się tym, że taki sam test (tej samej firmy) robiłam przez ostatnie 3 cykle wiele razy (ok. 6) i nigdy nie wyszedł mi bladzioch, nawet w dniu spodziewanej @. Kiedyś wyszedł mi bladzioch, ale na 2 dni przed @ i to był test o czułości 20, ten jest 25. Nie wiem sama co o tym myśleć.

Ostatnia edycja:
Do góry