reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

AnnaMaria my staralismy sie 2 lata bez badan bo ja nie nawidze lekarzy.. pierwszym razem bez zadnych wspomagaczy ale niestety poronilam a drugim razem stosowalam castagnus zapomnianz juz przez dziewczyny na forum..

Mligocka boziu jak sie ciesze , gratulacje

KasikP ;-)

reklama
AnnaMaria nic nie oznaczałam, po każdej miesiączce gwałciłam chłopa ile wlezie :-) zaszłam w ciąże w 3 cyklu nastąpiło mikroporonienie, w kolejnym cyklu nastąpiło poronienie, potem musiałam 3 cykle się wstrzymać i w kolejnym udało się :-)

Miglocka gratuluje II wspaniałych kreseczek :-):-):-)

Tabasia mnie już raczej na pewno na kwietniówkach nie zobaczysz, no chyba że tylko jako gość :-)

wiecie co, myślę żeby zamiast clo brać ten inofolic - skoro działa cuda :tak: wiecie jak nakręca czytanie że komuś pomogło :tak::tak::tak::tak::tak::tak: przemyślę to póki @ nie ma. nadzieję na ten cykl już prawie straciłam, myślę, że po prostu się wydłużył bo cycki to co raz bardziej mnie bolą a do tej pory tak było przed @. czekanie na jakiś ruch jest dobijające, a chęć i nastawienie na przyszły być może bardziej owocny cykl jest ogromne :-):-):-):-):-)

Mychunia fajnie to napisałaś "gwałciłam chłopa ile wlezie" ;D
Tyle ze moj nieraz jest zmeczony, a czasami ja tez i nie lubi takich maratonow ... w ogole mowi ze jak jest kilka dni przerwy to mu lepiej "smakuje" hehe:) Dlatego u mnie to nie bylo regularnie i nie wiem jaka byla szansa ze trafilismy w ten dzien, wiec postanowilam juz konkretniej wyznaczac dni - narazie 1 nieudany cykl za mna...

Malenia sama jestem ciekawa jak to u ciebie sie rozwinie... cały czas trzymam kciuki:) Takie II kreski starajacych sie dluzej jest pocieszajace :)

MotylkowaOna - narazie inofolic zobaczymy czy zdziala :) tak jak mowilam u góry takie II kreski starajacych sie dluzej jest pocieszajace :)

Ostatnia edycja:
AnnaMaria a jak ma się kochana skończyć?? tym, że prędzej czy później przyjdzie @ no niestety, nie oszukujmy się ;-) ale spoko, już się z tym pogodziłam :-):-):-):-):-)

Malenia z tym że jak ma przyjść później to lepiej niech przyjdzie dopiero po 8-9mscach :) heh
ale jak sie nie nakrecasz to w razie czego rozczarowanie bedzie mniejsze:) i wtedy do dziela w nastepnym :)

AnnaMaria89 w ciąże zajdziesz wtedy kiedy będziesz się tego najmniej spodziewać...
Ja piłam inofolic 2 razy dziennie nie mierzyłam temperatury nie wiedziałam nawet który mam
dzień cyklu nie czekałam na owu tylko kochaliśmy się wtedy kiedy chcieliśmy..
Dzień przed @ testy negatywne dzień po @ beta 251..
Po prostu nie myśl o tym nie analizuj a zaraz będziesz w ciąży wielu dziewczynom to pomogło więc &&&&& i pełen luz.
Motylku :*

KasikP masz racje i ja tak robilam przez ostatni czas, nie mierzylam nie liczylam i nic:/ jak @ sie zblizala to sie nie nakrecalam bo myslalm "moze nie trafilismy w te dni":) zaczelam dopiero jak dlugo nie bylo "wpadki" wiec teraz chce sprobowac liczyc i mierzyc itd... ale tylko przez 3-4 msce i zobaczymy czy to cos da, potem musze przystopować najakis czas poki nie bedzie warunkow lepszych :) będzie co ma być :)

Nakrecilam sie za to za bardzo w tym 1 cyklu co zaczelam konkretnie probowac wyznaczyc ten dzien... jeszcze szczegolnie jak sie @ spozniala - inne objawy niz dotychczas...
Ale teraz wiem ze to nic nie da ze objawy sa mylace i jak 2 tyg sie spozni to wtedy bede testowac :)

mysle ze ty Malenia tez poczekaj 2 tyg spoznienia i dopiero testuj a jak wyjdzie negatyw to beta :)

Ostatnia edycja:
AnnaMaria wiesz, że łatwo mówić "nie nakręcaj się" :-p:-p potem przychodzą "objawy wczesnej ciąży" i tak w koło Macieja :-D:-D:-D:-D:-D:-D ktoś kto jest młodszy bądź ma już chociaż jedną dzidzie wydaje mi się, że jest mu trochę łatwiej - moje zdanie. ja już mam 29 lat i wciąż oczekuję i uwierzcie mi, że "zapominanie" o tym, że czas nieubłaganie leci jest niemożliwe.

reklama
Ja dziś zrobiłam test niby starania zaczynamy od następnego cyklu ale jakoś podejrzanie się czuję i mam niedobór cynku co w tym okresie (lato) dla mnie jest nie spotykane (przepraszam zdarzyło się raz 3 lata temu gdy zaszłam w ciążę), test niestety negatywny :-( więc pewnie fałszywy alarm.

Do góry