reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula- mi test wyszedł pozytywny 4 dni przed spodziewaną @, i był robiony nie z porannego moczu, robiłam test wieczorem.

Mligocka gratuluje jeszcze raz :) przypomnij ile sie staraliscie? Mi test wyszedl 10 dni przed @ z popoludniowego moczu ale tylko dlatego ze owu sie przesunela i do zaplodnienia doszlo wczesniej a test byl bardzo czuly.

Tabasia- starania zaczeliśmy od grudnia tamtego roku, w pierwszym cyklu zaskoczyło, niestety poroniłam. Teraz zaskoczyło w 6 cyklu po poronieniu. :)

Milgocka, kasik tak sie ciesze z waszych 2kreseczek wszystkie ktore sie troszke dluzej staraly ivzaszly w ciaze daja mi duza nadzieje :*

Aschlee Anula ja tez sie tu czasamivtak czulam dlatego malo sie odzywalam ale wtedy bylo jeszcze gorzej bo ciezko bylo sie "wkrecic" w rozmowe :)

Ja mimo wszystko czuje ze mi inofolic nie pomogl bo zostalo jakies 5dni do @ a ja czuje sie jak zwykle :p po takim czasie to ja juz sie w ogole nie potrafie nakrecic chocbym chciala :p

Tylko 5 dni do @? (bo na wykresiku masz 4 dni do owu)...
Moze jak sie juz nie bedziesz nakrecac sie uda... znajdz sobie jakies zajecie przyjemne:) Ja mam swoje szydelka:) i teraz prawko:)

1406643546_tw1ai8_600.jpg

reklama
Lubie jak sie duzoo tu u nas dzieje ;-) ...

Kurcze nim sie obejrzymy to staraczek nam zabraknie bo wszystkie "zakropkowane" będziemy ....

Zaplanowalam sprzątanie auta ... odkurzam to i tamto ... burza,deszcz leje na maxa ... ale swierzo ... dziecie owocki wcina i baje oglada ...chata ogarnieta,pranko wyprane,mezus niedlugo wraca ... naleśniki dzis trzasniemy na obiad bo nie chce mi się tworzyć ;-) ...której kawusie zrobić ? ;-)

Do góry