reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Anna ... no oby oby ... mi sie cos wydaje ze w tym cyklu to ovu musiała być wcześniej ... dzis i wczoraj odczywalne jajniki w sumie non stop a po wysilku na maxa ... wczoraj jakies takie ciagniecie przed wczoraj bol jak na @ a wcześniej to znowu przez 2 dni jajniki ... chryste
KasikP
Fanka BB :)
Tabasia dopiero doczytałam o ja ie gratulacje kwietnióweczko !!!!!!!!!!!!!!!!
AnnaMaria89
Ja mam dłużej do czekania bo mam cykle 31dniowe... ale trudno... a jak to z tym inofolikiem czy nie przyspieszy mi on owu, bo sie zastanawiam ze jak zaczne go brac od pt to nie wiem jak to bedzie z owu ...
Dziękujemy za fluidki przydadza sie nam na sierpien
Dziękujemy za fluidki przydadza sie nam na sierpien
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Dzieki Kasik
Malena "pije" do Ciebie i Toich negatywnych testow. Zobacz ja robilam test po tescie i jeden negatyw drugi pozytyw. Wiec jest nadzieja!!!!
To chyba padnie rekord na kwietniowkach. Na razie 3 sie ujawnily: Mligocka,Babydust no i ja. Chyba zadnej nie pominelam
Kurcze zamiast pracowac to na bb siedze...
Malena "pije" do Ciebie i Toich negatywnych testow. Zobacz ja robilam test po tescie i jeden negatyw drugi pozytyw. Wiec jest nadzieja!!!!
To chyba padnie rekord na kwietniowkach. Na razie 3 sie ujawnily: Mligocka,Babydust no i ja. Chyba zadnej nie pominelam
Kurcze zamiast pracowac to na bb siedze...
AnnaMaria89
Mychunia a kiedy ci sie udalo i czy w kazdym cyklu staralas sie oznaczyc dni ? to dzialam a potem bede myslec o badaniach...
Tabasia - ja tez zamiast pracowac to na bb siedze musze sie wziac do pracy
Tabasia - ja tez zamiast pracowac to na bb siedze musze sie wziac do pracy
reklama
AnnaMaria89
dzieki wam naprawde mam coraz wieksza wiare i nadzieje ze sie uda