reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Olusia- Jakiś czas pracowałam na ortopedii, obecnie na rehabilitacji. Pracuje w systemie 12 godzinnym. A jeśli mogę zapytać o to samo Ciebie?
Aschlee- szkoda że ta małpica przylazła. Nowy cykl , nowa nadzieja. Będę trzymać kciuki:tak: Ile starasz się o dzidzię?

Anula- i Ty też?:-)

Za niedługo się okaże że tutaj większość kobitek to branża medyczna. Dobrze... Sami swoi..:-D:-D

reklama
Mligocka- tak ja też, ale ja nie robie zastrzyków tylko głównie z pacjentami ćwicze, podłączam różne urządzenia fizykalne i masuje :-) Fajna praca, ale niesety fizycznie ciężka i nie do emerytury, dlatego już robie inny kierunek, alby na starość siedzieć przy komputerze i cyferki wklepywać :-D

mligocka teraz bedzie 4 cykl.Chcialabym zeby udalo sie jak najszybciek przydala by sie jakis szaman.gifcoby nas zaczarowal i wszystkim dal nam upragnione brzuszki

Załączniki

• szaman.gif
    szaman.gif
    2,3 KB · Wyświetleń: 110
Haha, Aschle a mnie rozbawiłaś z tym szamanem :-D:-D:-D

mligocka- tylko,zebysmy chociaż miały jakas ULGĘ w zajściu w ciaze chociaż z racji pracy na rzecz służby zdrowia, a tu lipaaa :)

Ostatnia edycja:
Ashley
chirurgia mnie ciekawi ale na filmach jakis dokumentalnych. Uwielbiam ogladac jakies izby przyjec tez i np inne o pracy codziennej roznych szpitali. Maz zawsze sie na mnie drze wez to przelacz... Onkologia to rzeczywiscie mysle ze bylabys dobra pania doktor na takim oddziale skoro Cie to pasjonuje. A co studiujesz? Co chcesz dokonczyc?

No prosze to zaokragla nam sie krag z branzy medycznej... :-)

missiiss1301 u mnie na slasku jest szkola Wyzsza szkola medyczna gdzie masz zajecia w weekendy ale praktyki to roznie mialam i w tyg i w weekend.. nie musisz zdawac matmy i chemi tylko dajesz swiadectwo zdania matury... to jest platna bo prywatna...

Kiedys tez mnie chirurgia ciekawila ale tez pediatria... :-)

I cóż z tego, że branża medyczna jak żadnych upustów nie mamy:no:!! I te niechciane @ przyłażą bez zaproszenia.:crazy:

reklama
Olusia a Ty jak długo się starasz? Masz już jakies dzieci? Czy tak jak ja, bezdzietna :/ ? A dobrze widze,ze mialas az 7 inseminacji??

Mligocka- w pełni się zgadzam z Twoim postem :-( Zadnej taryfy ulgowej nie mamy...

Do góry