reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ciężki piątek :(
Myślałam, że ładnie i szybko zleci, a tu zostalam w pracy 11,5h;/ Kierownik sobie umyślił żeby na poniedziałek zrobić coś co jest nie do zrealizowania. Muszę spiąć tyłek w poniedziałek i walczyć o to :)

reklama
witam Was w południe (prawie:-p) :-)
ja dzis mam jakiegoś doła:-( mimo, że mój K jest już w drodze do domu. już myślę o 26 (czas @) i już wiem, że nic nie będzie :-:)-:)-( nie dziwię się, że dziewczyny maja dosyć, że chcą nawet odpuścić forum - ja to rozumiem. sama po tych wszystkich straconych cyklach czasem mam wszystkiego dość, nawet starań o maluszka :-:)-( to jest bardzo wyczerpujące psychicznie :-:)-( choć czasem przed moim K udaję twardzielkę i mówię, że może Pan Bóg tak właśnie chce i że całe mnóstwo dzieci czeka na nową rodzinę :tak::tak: jak tak dalej pójdzie to chyba naprawdę zrezygnuję bo to dużo mnie kosztuje nerwów.
Miłego dnia drogie forumowiczki :-):-):-)

malena - Kochana, nie załamuj się. Ja przechodziłam dokładnie przez to samo. Ostatnio jakos zluzowałam i dochodzę do wniosku, że może po prostu niejest mi to pisane i już. Myslę, że barziej nie dopuszczam do siebie tej myśli, że mi cholernie przykro i sama przed sobą udaję twardzielkę, żeby sie nie nakręcać. Miałam nadzieję, że może jednak w tym miesiącu się udało, choć przytulanie było tylko raz w okolicach owu i 100% spontan, ale już mnie zaczyna pobolewać brzuch :( Wczoraj wieczorem byliśmy z M. na rowerach i widziałam, jak w stronę naszego domu leciał bocian, hihi... Miałam nadzieję, że to dobry omen, ale nie liczę na zbyt wiele. Póki co w sierpniu idę do mojej gin i będziemy się badać. M. wczoraj oddał próbkę i wyniki będą chyba dopiero po naszym urlopie do odebrania...
Jak masz słabszy dzień, to pisz, damy radę!!! Kciuki za Ciebie

Aschlee - gratki!!! Bardzo się cieszę, że dałaś radę! Możesz już odetchnąć, czy masz coś jeszcze?
Missiiss - nie dołuj się, wszystko się ułoży. Musisz w to wierzyć!

Spoko wieczoru i weekendu wszystkim :happy2::happy2:

LiliMarlene to byl test probny.Teraz musze sie uczyc do juz tego wlasciwego i po jego zaliczeniu wziac sie za odswiezanie wiedzy do tej pory juz zdobytej ;-) takze teraz juz o spokoj bedzie ciezko...chcialabym ten wlasciwy egzamin zdac z wynikiem takim jak ten ale zaczynam czasem lapac dola ze nie dam rady ogarnac tego wszystkiego.Bo usiasc w domu na dluzej to moge dopiero o godzinie 18, ale mam nadzieje ze ten kryzys szybko minie i jakos to bedzie:tak:

Anulka proszę ratuj podaj mi nazwę tego twoje syropku na zaparcia bo już nie daje rady :-(laktulosum nie pomaga

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki;-)

Dzien dobry.

Mona Anula wlasnie o tym syropie mowila. Biedna jestes. Moze wiecej powinnas go pic? I rano platki owsiane na sniadanie tez dobrze dzialaja. Wspolczuje ci. Ja w pierwszej ciazy sie tak meczylam :(

My dzis chybacpojedziemy na domek do znajomych :-D nad jezioro jupiiii

Milego dnia

Hej staraczki kochane

U mnie temp do bani owu nie bylo i juz nie bedzie w tym cyklu :-( od dzisiaj biore luteine zeby okres przyszedl na czas :-( zaje***cie mi smutno :-(
Juz nie wiem co mam robic. Co ze mna nie tak... jeszcze dzisiaj sobota i to w pracy :'(

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :tak:

ewelinka jak się czujesz:confused:

męża wczoraj w robocie przeczyściło i mówił, że dużo lepiej ciekawe na jak długo :confused:

ewelinka, Motylku, Asia, Anula, kasik, Maluś, missis, wątpliwości ;*

my dziś z mężem odprawiamy wspólne urodziny i jak wstanie po śniadanku trzeba się wziąć za pieczenie i przygotowywanie imprezy....

witam się z rana :-) u nas dziś piekna pogoda, zaraz na d wodę jedziemy i na grila pczywiście :-) dziś już humor lepszy, mój K już jest ze mną od wczoraj więc już jest ok ;-)
majdaczek tak, to ja pisałam o pasku św Dominika :-) nawet go otrzymałam :-) siostrzyczki są "rzetelną firma" i pasek bez żadnych opłat przysłały :-):-)
babydust ja wiem że przesadzam, że już niby wiem że cykl stracony, ale ja należę do bardzo niecierpliwych osób :-p:-p takie czekanie do @ jest wykańczające, tym bardziej jeszcze, że wynik od ok pół roku (jak nie dłużej jest niezmienny :-:)-:)-(
liliMarlene dziś kochana na pewno wyluzuję bo będziemy ze znajomymi, pośmiejemy się, pogadamy i tak dzień zleci :tak::tak::tak: czy do końca wyluzuję - nie wiem :-p na pewno po 26 jak przyjdzie @ i tak do dni owulacji :-):-):-):-) damy radę ;-);-);-);-)

Życzę Wam miłego dnia, pełnego słonecznej pogody i uśmiechu na twarzy :-):-):-):-):-) buziaki :-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry