reklama
L
LiliMarlene
Gość
witam Was w południe (prawie) :-)
ja dzis mam jakiegoś doła:-( mimo, że mój K jest już w drodze do domu. już myślę o 26 (czas @) i już wiem, że nic nie będzie :---( nie dziwię się, że dziewczyny maja dosyć, że chcą nawet odpuścić forum - ja to rozumiem. sama po tych wszystkich straconych cyklach czasem mam wszystkiego dość, nawet starań o maluszka :--( to jest bardzo wyczerpujące psychicznie :--( choć czasem przed moim K udaję twardzielkę i mówię, że może Pan Bóg tak właśnie chce i że całe mnóstwo dzieci czeka na nową rodzinę jak tak dalej pójdzie to chyba naprawdę zrezygnuję bo to dużo mnie kosztuje nerwów.
Miłego dnia drogie forumowiczki :-):-):-)
malena - Kochana, nie załamuj się. Ja przechodziłam dokładnie przez to samo. Ostatnio jakos zluzowałam i dochodzę do wniosku, że może po prostu niejest mi to pisane i już. Myslę, że barziej nie dopuszczam do siebie tej myśli, że mi cholernie przykro i sama przed sobą udaję twardzielkę, żeby sie nie nakręcać. Miałam nadzieję, że może jednak w tym miesiącu się udało, choć przytulanie było tylko raz w okolicach owu i 100% spontan, ale już mnie zaczyna pobolewać brzuch Wczoraj wieczorem byliśmy z M. na rowerach i widziałam, jak w stronę naszego domu leciał bocian, hihi... Miałam nadzieję, że to dobry omen, ale nie liczę na zbyt wiele. Póki co w sierpniu idę do mojej gin i będziemy się badać. M. wczoraj oddał próbkę i wyniki będą chyba dopiero po naszym urlopie do odebrania...
Jak masz słabszy dzień, to pisz, damy radę!!! Kciuki za Ciebie
Aschlee - gratki!!! Bardzo się cieszę, że dałaś radę! Możesz już odetchnąć, czy masz coś jeszcze?
Missiiss - nie dołuj się, wszystko się ułoży. Musisz w to wierzyć!
Spoko wieczoru i weekendu wszystkim
LiliMarlene to byl test probny.Teraz musze sie uczyc do juz tego wlasciwego i po jego zaliczeniu wziac sie za odswiezanie wiedzy do tej pory juz zdobytej ;-) takze teraz juz o spokoj bedzie ciezko...chcialabym ten wlasciwy egzamin zdac z wynikiem takim jak ten ale zaczynam czasem lapac dola ze nie dam rady ogarnac tego wszystkiego.Bo usiasc w domu na dluzej to moge dopiero o godzinie 18, ale mam nadzieje ze ten kryzys szybko minie i jakos to bedzie
Dzien dobry.
Mona Anula wlasnie o tym syropie mowila. Biedna jestes. Moze wiecej powinnas go pic? I rano platki owsiane na sniadanie tez dobrze dzialaja. Wspolczuje ci. Ja w pierwszej ciazy sie tak meczylam
My dzis chybacpojedziemy na domek do znajomych nad jezioro jupiiii
Milego dnia
Mona Anula wlasnie o tym syropie mowila. Biedna jestes. Moze wiecej powinnas go pic? I rano platki owsiane na sniadanie tez dobrze dzialaja. Wspolczuje ci. Ja w pierwszej ciazy sie tak meczylam
My dzis chybacpojedziemy na domek do znajomych nad jezioro jupiiii
Milego dnia
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Hej staraczki kochane
U mnie temp do bani owu nie bylo i juz nie bedzie w tym cyklu :-( od dzisiaj biore luteine zeby okres przyszedl na czas :-( zaje***cie mi smutno :-(
Juz nie wiem co mam robic. Co ze mna nie tak... jeszcze dzisiaj sobota i to w pracy :'(
U mnie temp do bani owu nie bylo i juz nie bedzie w tym cyklu :-( od dzisiaj biore luteine zeby okres przyszedl na czas :-( zaje***cie mi smutno :-(
Juz nie wiem co mam robic. Co ze mna nie tak... jeszcze dzisiaj sobota i to w pracy :'(
Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
ewelinka jak się czujesz
męża wczoraj w robocie przeczyściło i mówił, że dużo lepiej ciekawe na jak długo
ewelinka, Motylku, Asia, Anula, kasik, Maluś, missis, wątpliwości ;*
my dziś z mężem odprawiamy wspólne urodziny i jak wstanie po śniadanku trzeba się wziąć za pieczenie i przygotowywanie imprezy....
ewelinka jak się czujesz
męża wczoraj w robocie przeczyściło i mówił, że dużo lepiej ciekawe na jak długo
ewelinka, Motylku, Asia, Anula, kasik, Maluś, missis, wątpliwości ;*
my dziś z mężem odprawiamy wspólne urodziny i jak wstanie po śniadanku trzeba się wziąć za pieczenie i przygotowywanie imprezy....
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Mychunia
Masz urodzinki dzisiaj? Jesli tak to najlepszego !:-)
Masz urodzinki dzisiaj? Jesli tak to najlepszego !:-)
malena100
Fanka BB :)
witam się z rana :-) u nas dziś piekna pogoda, zaraz na d wodę jedziemy i na grila pczywiście :-) dziś już humor lepszy, mój K już jest ze mną od wczoraj więc już jest ok ;-)
majdaczek tak, to ja pisałam o pasku św Dominika :-) nawet go otrzymałam :-) siostrzyczki są "rzetelną firma" i pasek bez żadnych opłat przysłały :-):-)
babydust ja wiem że przesadzam, że już niby wiem że cykl stracony, ale ja należę do bardzo niecierpliwych osób takie czekanie do @ jest wykańczające, tym bardziej jeszcze, że wynik od ok pół roku (jak nie dłużej jest niezmienny :---(
liliMarlene dziś kochana na pewno wyluzuję bo będziemy ze znajomymi, pośmiejemy się, pogadamy i tak dzień zleci czy do końca wyluzuję - nie wiem na pewno po 26 jak przyjdzie @ i tak do dni owulacji :-):-):-):-) damy radę ;-);-);-);-)
Życzę Wam miłego dnia, pełnego słonecznej pogody i uśmiechu na twarzy :-):-):-):-):-) buziaki
majdaczek tak, to ja pisałam o pasku św Dominika :-) nawet go otrzymałam :-) siostrzyczki są "rzetelną firma" i pasek bez żadnych opłat przysłały :-):-)
babydust ja wiem że przesadzam, że już niby wiem że cykl stracony, ale ja należę do bardzo niecierpliwych osób takie czekanie do @ jest wykańczające, tym bardziej jeszcze, że wynik od ok pół roku (jak nie dłużej jest niezmienny :---(
liliMarlene dziś kochana na pewno wyluzuję bo będziemy ze znajomymi, pośmiejemy się, pogadamy i tak dzień zleci czy do końca wyluzuję - nie wiem na pewno po 26 jak przyjdzie @ i tak do dni owulacji :-):-):-):-) damy radę ;-);-);-);-)
Życzę Wam miłego dnia, pełnego słonecznej pogody i uśmiechu na twarzy :-):-):-):-):-) buziaki
reklama