reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ale Ja dzisiaj jestem miła dla klientów, co Ja piszę przemiła :-D aż sama siebie nie poznaję :-) I jak pracodawcy mogą nie dać nam urlopów, jak na samą myśl o nim od razu człowiekowi lepiej się pracuje :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Jej ewelinko co sie stalo?! Ale juz wszystko ok?

Ja juz w pociagu. Nie dostalam ochrzanu bo manadzer nawet o tym nie wiedzial ale w srode bedzie u nas znowu wiec wtedy juz napewno mi sie dostanie. No ale tydzien prawie odsapne i przygotuje sie psychicznie na bure.

Ostatnia edycja:
uufff przetrwalam ten dzien i jestem oficjalnie na URLOPIE !!! Majdaczek jak ja cie rozumiem dzisiaj :)

Pasek sw Dominika mam na brzuchu codziennie i wieczorami razem z małżem odmawiamy modlitwy :)
w moim wieku zajsc w ciaze to jedno ale urodzic zdrowe dziecko to drugie :( modlitwy pomagaja mi w tych dniach :)

Malena na tydzien przed @ wiesz ze juz nic z dzidziolka w tym cyklu :p no proszeeee cie :) przeciez moglo nawet nie dojsc do zagniezdzenia jeszcze a ty juz wiesz ;) po czym ?

ja przestalam palic jak mialam 19 lat hhihi jak wszyscy inni znajomi zaczeli :) czulam sie taka wyjatkowa jak mowilam wtedy ze nie pale :)

Ewelinka o kurcze ale cie dopadlo :( ja nawet nie zauwazylam ze upaly bo siedze w klimatyzowanym pomieszczeniu i mi ZIMNO :( :(

reklama
Babydust
Zazdroszcze urlopu :-)
A co do managera to nie zapomni bo to dla nich wszystki bardzo wazna rzecz by to zaliczac. A niech spadaja na drzeeo i dadza mi spokoj;-) a jak im sid nie podoba to niech mnie zwolnia

Do góry