reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
dzien doberek :p

goraco.. ehh..

u nas spoko, zjedlismy 3 kolby kukurydzy.. mniam :-)a teraz odpoczywamy P

całuje was wszystkie bo za duzo zeby wymieniac po koleji :*

Wątpliwości- ja też myślę, że płukanie gardła jakimiś ziołami powinno pomóc.

Motylkowa-
tak jak Wy się zajadacie kukurydzą, tak my wcianamy ciągle nektarynki, jeeej, uwielbiam je teraz jak nigdy. Ostatnio zjadłam cały koszyczek na kolacje, hihi.

Miss- Kochana walcz! Mi po prawie 2-óch latach udało się zajść w ciążę, w cyklu dzięki kombinacji: clo, inofolic, wiesiołek, acard i nie liczenie dc ani nie obserwowanie siebie, tylko spontaniczne przytulenie po dużej ilosci alko oczywiście.

Czesc dziewczyny, u nas upal straszny. Synek troche poplywal w basenie i padl.
Miss nie poddawaj sie, ja znowu pijalam wino bo gdzies czytalam ze dobre na endometrium
Aschlee a sio z tym dolem

Misiss - ja miałam endo graniczne ale ginka mówiła żeby nie schzować. Mimo to piłam czerwone wytrawne wino i wcinałam migdały:tak:

Aschlee - ;-****

Miss nikt normalnie gonadotropin ci nie przepisze to zastrzyki dawki ustala sie z dnia na dzien podczas monitoringu. Zalozmy nierzesz dawke za kilka dni sprawdzaja jak malo rosnie dodaja duzo jak duzo zmniejszaja itd... To leki ktore bierze sie do inwitro min. Najlepiej w klinice leczenia nieplodnosci lub kogos kto tam pracuje. Gonadotropiny to np menupur

Wino ok jeszcze lampke na wieczor bym sie napila. Z reszta lezy na szafie bo juz kiedys kupilam. Migdaly tez woze ze soba codziennie bo w pracy jem paczke mam na 3 dni bo one sa tluste a ja mam problen z woreczkiem zolciowym i zawsze mnie po nich boli.

W czwartek ide do nowego gina, ktory mi szew zakladal kiedys. Czytalam o nim opinie i sa bardzo dobre. Wiec podpowiem mu napewno ponysl z femara albo gonadotropinami. Zobaczymy co mi powie. Wezme wszystkie pomiary tempek. Wypis ze szpitala od endokrynologa z badaniami, no i spisze sobie kiedy dojladnie clo bralam. Moze on mnie poratuje.

Anula
Ja jak zaszlam z dwoma synami w ciaze to zawsze po alko jak patrze na wykresy zawsze wtedy bylam na jakiejs imprezie. Cos w nim takiego jest :-)

Nie poddaje sie bo ja bede miala drugie dziecko i koniec kropka tylko poprpstu czasem zalamka bo to juz tak dlugo trwa.... :-(

Kasikz
Dziekuje Ci za info bardzo mnie oswietlilo!:-* patrzylam tez na ceny.... powalajace. Zaproponuje cos ginkowi powiem o czym czytalam powoem ze komus pomoglo i zobacze co powie... tylko czekanie mi zostaje i faktzeby mnie nie olal...

Dzisiaj przegladalam juz nawet kliniki bezplodnosci ... wolalabym z nich nie korzystac... inaczej wolalabym nie musiec z nich korzystac :-(

reklama
Do góry