reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
mychunia też mi się wydaje, że będzie to refluks. Czasami też ta tzw. grypa żołądkowa daje tak popalić. Mnie kiedyś tak męczyło przez tydzień, mdliło mnie, żołądek mnie bolał, miałam zgagę, a po tygodniu jak przyszło, tak poszło
Mam nadzieję, że Twój mąż poczuje się niedługo dużo lepiej. Gratulacje za te 6 lat bez papierosa 
to dzięki mężowi, bo powiedział mi wtedy, że nie będzie się całował z popielniczką, a mi już widocznie wtedy na nim tak bardzo zależało, że rzuciłam :-)
majdaczek w zeszły czwartek byliśmy u dziadków i tam moja chrześnica miała biegunkę i wymiotowała, może się zaraził
majdaczek w zeszły czwartek byliśmy u dziadków i tam moja chrześnica miała biegunkę i wymiotowała, może się zaraził

missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Kasikz
Aha dzieki za informacje. We wtorek pomaltretuje gina zeby mi to przepisal. Pewnie sie rozplacze i sie zlituje ;-)
Aha dzieki za informacje. We wtorek pomaltretuje gina zeby mi to przepisal. Pewnie sie rozplacze i sie zlituje ;-)

II kreseczki,termin: XII 2014 mychunia (7 cykli) III 2015 rurka ( 1 cykl) III 2015 KasikP (4 cykl) III 2015 Kasikz (cykl?)
Starające się: 16
LIPIEC
Charlie20 - @ 14.07
sunajka897 - @ 15.07
shawty19 - @ 19.07
julia0903 - @ 22.07
babydust - @ 25.07
malena100 - @ 26.07
Tinuś22 - @ 29.07
Aschlee25 - @ 30.07
missiiss1301 - @ 30-31.07
SIERPIEŃ
Dominika89 - @ 02.08
Tabasia - @ 04.08
wątpliwości3 - @ - 04.08
yesenia - @ 6.08
anula88 - @ 9.08
majdaczek14 - @ 10.08
lalka - @ ???????
POCZEKALNIA
jołasia
malena100
witam Was w południe (prawie
) :-)
ja dzis mam jakiegoś doła:-( mimo, że mój K jest już w drodze do domu. już myślę o 26 (czas @) i już wiem, że nic nie będzie :-
-
-( nie dziwię się, że dziewczyny maja dosyć, że chcą nawet odpuścić forum - ja to rozumiem. sama po tych wszystkich straconych cyklach czasem mam wszystkiego dość, nawet starań o maluszka :-
-( to jest bardzo wyczerpujące psychicznie :-
-( choć czasem przed moim K udaję twardzielkę i mówię, że może Pan Bóg tak właśnie chce i że całe mnóstwo dzieci czeka na nową rodzinę 
jak tak dalej pójdzie to chyba naprawdę zrezygnuję bo to dużo mnie kosztuje nerwów.
Miłego dnia drogie forumowiczki :-):-):-)

ja dzis mam jakiegoś doła:-( mimo, że mój K jest już w drodze do domu. już myślę o 26 (czas @) i już wiem, że nic nie będzie :-

Miłego dnia drogie forumowiczki :-):-):-)
majdaczek14
malena wiem, że Ci trudno, każdej z nas jest trudno. Ja wierzę, że będziesz miała wreszcie te upragnione II kreseczki. Do testowania zostało Ci jeszcze dużo czasu, więc nie spisuj tego cyklu już na straty. Ja też jak dostałam @ to miałam chwilę załamania, ale jakoś się pozbierałam, też chciałam zrezygnować z forum, ale jakoś lepiej mi tu być. Spróbuj o tym tyle nie myśleć. Będzie dobrze zobaczysz. Czy to Ty kiedyś pisałaś o pasku Św. Dominika?
reklama