reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam;-)

Ja wstalam juz po weselu impreza piekna;-)

Miss kochana glowa do gory! Ktory to cykl staran?

Asiu to milego dnia;-) my mamy domek nad jeziorkiem i planujemy sie tez przejexhac;-)

Malena u nas pochumro i strasznie duszno:/

Schwanty jak tam testowalaz? Przepraszam jak pomylilam nicki;-)

Charlie jak tam? Termin minal a ty nic nie piszesz odezwij sie;-)
I sunajka?? Halooooo

reklama
Witajcie Dziewczynki!

Monarti-
tak jak pisze Aśka, ja mam syrop lactulosum. A jak często go bierzesz? Mi ginka mówiła, że 3 razy dziennie spokojnie można go brać. Może za mało go bierzesz? Mi akurat wystarczyła 1 łyżka dziennie i już była ulga.

Majdaczek
- noo i się udało dotrwać do upragnionego urlopu.

Aschlee- gratuluje tak dobrego wyniku na próbnym egzaminie i życzę jeszcze lepszych efektów na właściwym egzaminie!

Dziewczynki nie poddawajcie się! Wierzę, że wszystkie niedługo zobaczycie dwie kreseczki!

Gabis, Gochson, Motylkowa
- jak się czujecie ciężaróweczki?

Asiu- :***

Julia
Ja po cyklach ci nie powiem bo jedne mam 40 dni te na luteinie i clo a inne po 180-230 dni wiec ogolnie 2 lata sie tak staramy juz... dlatego mnie zalamka dopada :-(

Ale w tym tygodniu rejestruje aie do innego gina i mam nadzieje ze mi przepisze cos innego... cos co mi pomoze :-(

Shawty
A kiedy masz termin? Czujesz ze @ nadchodzi? &&&& trzymam mocno bardzo:-)

Mychunia
Aa to falstart zrobilam ;-)

Teoretycznie dziś jest termin @. Czy czuje? cholera wie w sumie, bo u mnie @ raczej witała się z nienacka, bez żadnych efektów specjalnych przed. Ani mnie brzuszek nie bolał nigdy, ani nic innego..A tym razem jest troszkę inaczej. Aczkolwiek teścior pokazał swoje więc walczymy o następny miesiąc :)

Kasikz
O tym to nie slyszalam ale pytanie ktory lekarz mi to przepisze :-\ bo chyba chisterie musze odstawic zeby sie zlitowali. Juz o clo musialam prosic bo nie chcial mi dac wtedy a teraz sam widzi ze i to na mnie nie dziala. Pytanie czy to tez pomoze mi w rozbudowie endomwtrium bo moje okresy nawet po luteinie przy clo sa takie srednie na jeza. Malo ze mnie leci... eh czy znajdzie sie ktos kto mi z lekarzy pomoze juz sama nie wiem :-( moze ten nowy myszczyszyn z wroclawia. On mi pare lat temu szew zakladaljak w ciazy bylam i kolezanka z sali bardzo sobie go chwalila. Sprobuje sie do niego doatac w tygodniubi zobaczymy czy sie uda coa czy nie ehh dobijajace to jest ta niemoc cholerna. Czlowiek sie stara robic wszystko co moze pomoc i lipa

Dzięki dziewczyny wypiłam dzisiaj jego więcej i dołożyłam kawa parzona i mam nadzieję że będzie coś to działać;-)

Mona - wiem, że na zaparcia pomagają też suszone śliwki, najlepiej rano na pusty żołądek, zalac ciepłą wodą kilka i wcinać, albo wmieszać do owsianki. I dużo trzeba pić wody, to też pomaga. Ja wprawdzie nie jestem w ciąży, ale często miewam zaparcia, zwłaszcza jak gdzies wyjeżdżam, więc mówię z doświadczenia. Jest też taki błonnik w proszku Xenna, rozpuszczalny w wodzie do picia, z tym że nei wiem, czy ciężaróweczki go mogą brać, spytałabym w aptece.

Malena - kochana, wyluzuj, ciesz się słońcem, weekendem, mężem i nie myśl o @. Zobaczysz, że w końcu się uda. Ja też tak zawsze mam że byle do owu, a potem czekam na @ jak głupia i do ostatniego dnia mam nadzieję, że nie przyjdzie. U mnie w tym mies. póki co PMS trzyma sie w normie, brzuch jakby pobolewał ale teraz mam spokój. Nie nakręcam się i nie będę testować. @ mam dostać na urlopie, jak nie przyjdzie, to sprawdzę. Trzymaj się :*

Pozdrowienia dla wszystkich babolków! :) u nas nareszcie gorąąąąco :-)
:-)

reklama
Dzien dobry Kobietki ja dzisiaj mam jakiegos meeeeeeega dola wiec nie bede pisala zeby nie zasmiecac forun.

Anulka dziekuje Ci kochana za mile slowa.

Reszcie Kobietek oczywiscie tez,wiecie jak poprawic humor :tak:

Udanego weekendu.Buziole

Do góry