reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Może to i prawda, jednak jeśli ktoś nie chce rzucić palenia to będzie popalał elektryka wraz z normalnymi. Wiem to, bo tak robi moja mama. Liczyła, że rzuci palenie przy elektryku, ale cóż...teraz używa go na przemian z normalnym... ;/

reklama
hej dziewczyny :-D

ja papierosy rzuciłam 6 lat temu z dnia na dzień i jestem z tego powodu bardzo dumna z siebie :-)

missis aby Ci się udało wyjść z nałogu :tak:

a ja się zastanawiam jak mogę pomóc mężowi :confused: w niedzielę czuł się dziwnie (jego dziwnie tzn że jest mu tak niedobrze, ale nie aż tak że wymiotuje), w pon to samo, we wtorek mu przeszło na jeden dzień,w środę zaś mu było dziwnie, ale mniej niż wcześniej, w czwartek też, a dziś oprócz tego uczucia dziwności pół nocy nie spał i rano się obudził ze straszną zgagą :baffled: i trochę mu lepiej jak pójdzie na posiedzenie ... a ja nie wiem przez co to i jak mu pomóc :baffled:

Mychuniu moze ma refluks. Kup mu Omeprazol max czy jakos tak powiedz ze na refluks i niech bierze jedna tabl rano. Bo takie objawy to refluksowe. No i kawa nasila objawy. Bujam sie z tym od jakiegos czasu :-( a niestaty w ciazy nic nie mozna brac :-(

P.s. ja tez jestem z Ciebie dumna ze tyle lat nie palisz :-)

Asiu w ciąży mozna brać renni... może chociaż trochę Ci pomoże???
Ja w każdej ciąży zmagam sie ze zgagami gigant!!! pali mnie na wylot, aż w karku jakby ktoś mnie przypalał jakimiś rozżażonymi węglami....po porodzie Zuzi mój mąż spytał czemu się uśmiecham...że już po? a ja że w końcu sie zgagi pozbędę... tak,tak... to było straszne! tylko renni mnie ratowało.

Miss tak to podobno lek na raka;) bralam jak clo od 3 do 7 dnia po tabletce. U mnie owu bylo bardzo ladne i endo super( podobno wlasnie nie uposledza) tylko lel drozszy bo jedna tabletka oko 10-11 zl kosztuje a nie wszedzie sprzedaja 10 szt.
Ja mialam plan taki femara a jak nic to gonadotropiny...

reklama
Do góry