Może to i prawda, jednak jeśli ktoś nie chce rzucić palenia to będzie popalał elektryka wraz z normalnymi. Wiem to, bo tak robi moja mama. Liczyła, że rzuci palenie przy elektryku, ale cóż...teraz używa go na przemian z normalnym... ;/
reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
AsiaSz i tak trzymam:-)
missiiss a Tobie życzę tego samego, co Asia osiągnęła
missiiss a Tobie życzę tego samego, co Asia osiągnęła
hej dziewczyny
ja papierosy rzuciłam 6 lat temu z dnia na dzień i jestem z tego powodu bardzo dumna z siebie :-)
missis aby Ci się udało wyjść z nałogu
a ja się zastanawiam jak mogę pomóc mężowi w niedzielę czuł się dziwnie (jego dziwnie tzn że jest mu tak niedobrze, ale nie aż tak że wymiotuje), w pon to samo, we wtorek mu przeszło na jeden dzień,w środę zaś mu było dziwnie, ale mniej niż wcześniej, w czwartek też, a dziś oprócz tego uczucia dziwności pół nocy nie spał i rano się obudził ze straszną zgagą i trochę mu lepiej jak pójdzie na posiedzenie ... a ja nie wiem przez co to i jak mu pomóc
ja papierosy rzuciłam 6 lat temu z dnia na dzień i jestem z tego powodu bardzo dumna z siebie :-)
missis aby Ci się udało wyjść z nałogu
a ja się zastanawiam jak mogę pomóc mężowi w niedzielę czuł się dziwnie (jego dziwnie tzn że jest mu tak niedobrze, ale nie aż tak że wymiotuje), w pon to samo, we wtorek mu przeszło na jeden dzień,w środę zaś mu było dziwnie, ale mniej niż wcześniej, w czwartek też, a dziś oprócz tego uczucia dziwności pół nocy nie spał i rano się obudził ze straszną zgagą i trochę mu lepiej jak pójdzie na posiedzenie ... a ja nie wiem przez co to i jak mu pomóc
Mychuniu moze ma refluks. Kup mu Omeprazol max czy jakos tak powiedz ze na refluks i niech bierze jedna tabl rano. Bo takie objawy to refluksowe. No i kawa nasila objawy. Bujam sie z tym od jakiegos czasu :-( a niestaty w ciazy nic nie mozna brac :-(
P.s. ja tez jestem z Ciebie dumna ze tyle lat nie palisz :-)
P.s. ja tez jestem z Ciebie dumna ze tyle lat nie palisz :-)
rurka
Fanka BB :)
Asiu w ciąży mozna brać renni... może chociaż trochę Ci pomoże???
Ja w każdej ciąży zmagam sie ze zgagami gigant!!! pali mnie na wylot, aż w karku jakby ktoś mnie przypalał jakimiś rozżażonymi węglami....po porodzie Zuzi mój mąż spytał czemu się uśmiecham...że już po? a ja że w końcu sie zgagi pozbędę... tak,tak... to było straszne! tylko renni mnie ratowało.
Ja w każdej ciąży zmagam sie ze zgagami gigant!!! pali mnie na wylot, aż w karku jakby ktoś mnie przypalał jakimiś rozżażonymi węglami....po porodzie Zuzi mój mąż spytał czemu się uśmiecham...że już po? a ja że w końcu sie zgagi pozbędę... tak,tak... to było straszne! tylko renni mnie ratowało.
Miss tak to podobno lek na raka bralam jak clo od 3 do 7 dnia po tabletce. U mnie owu bylo bardzo ladne i endo super( podobno wlasnie nie uposledza) tylko lel drozszy bo jedna tabletka oko 10-11 zl kosztuje a nie wszedzie sprzedaja 10 szt.
Ja mialam plan taki femara a jak nic to gonadotropiny...
Ja mialam plan taki femara a jak nic to gonadotropiny...
reklama