reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzisiejszy dzien pod haslem :

Załączniki

• 1405658080063.jpg
    1405658080063.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Dzień dobry :)
Ale wam zazdroszczę tych urlopów :) Ja tam żyje zbliżającym się weekendem. Dobre i to ;)

A co do chłopów, to chyba coś w tym jest, że oni nasze problemy postrzegają najczęściej jako największą głupotę i nie potrafią do końca zrozumieć dlaczego nas coś tak złości/drażni/niepokoi ;) Aczkolwiek w drugą stronę działa też to podobnie...:p Mój przez tydzień chodził zły jak osa, jak walczył z problemami z prądem w domu rodziców :p W końcu wyszłam z założenia, że lepiej się nie odzywać, bo jeszcze na mnie będzie warczeć...:)

babydust, powiem Ci tak, mam przeczucie, że @ nadejdzie jutro. Więc czekam spokojnie i zobaczymy co się będzie działo. Ewentualnie koło niedzieli pomyślę o teściku :)

Jeju Shawty skad ty bierzesz tyle cierpliwosci do nietestowania przed ??? Ja to tydzien przed terminem juz zaczynalam ;-) i wiem ze nie tylko ja hihi

Tu nie chodzi o cierpliwość, ale właśnie o przeczucie że jednak nic z tego cyklu nie wyjdzie. Więc nie chce się od razu rozczarować, a ewentualnie być mile zaskoczoną :)

reklama
Shawty
To kciuki zacisniete &&&&!!!!

Dzieki dziewczyny za wsparcie. Kochane jestescie.

Ja teraz jade do pracy jak na skazanie. Czeka mnie dzisiaj mega opieprz za wczoraj i chyba spale dzisiaj cala paczke fajek. Boje sie zebym nie wybuchla w rozmowoe z nim i nie palnela czegos glupiego bo ja zbyt emocjonalna jestem i zamiast najpierw pomyslec to mowie a pozniej mysle jezeli chodzi o stresujace sytuacje. Wiec prosze o kciuki by ten dzien calkiem mnie nie rozwalil. Mam nadzieje ze zlagodzi troche fakt ze mam dzisiaj klienta biznesowego z 3 aktywacjami wiec licze na to ze koles spusci z tonu w rozmowie ze mna. Czepic sie czepi bo jakzeby moglo byc inaczej alr moze ciut mniej.

Mycha
Duza dzidzia juz gratulacje :-)

Aschlee
Ciesze sie ze wszystko poszlo jak trzeba. Gratuluje

Moze nie uciekne ale troche ogranicze. Chyba ze bedzie owu to wroce z radoscia na twarzy ;-) jak sie uda to we wtorek cos wykombinuje i pojde do gina z ranca. Najwyzej autem pojade do wroclawia do pracy to bym zdarzyla jakby mnie zarejestrowal na rano. Zobacze ewentualnie co w trawie piszczy jezeli do poniedzialku nic sie nie ruszy. Ale podejzewam ze ten cykl juz pojdzie na straty. Na wizycie moze uda mi sie podsunac mu pomys z tym femarem

Do góry