reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

No u mnie tak to nie jest najgorzej, czasem tylko pojawia się sytuacja, że trzeba robić coś za kogoś, o czym nie ma się bladego pojęcia, nie mając za wiele czasu na to :(

reklama
Mahdaczek
To tak jak moja zamiast motywowac to doluja u steasza.

Anula
To fajnie twoj facet podchodzi mij taki nie jest.

Bylam u lekarza z mlodym ogladnela go i pytala sie czy tu go boli a on "no boli" a pozniej wyszedl z gabinetu i sie smial... juz sama nie wiem czy klamal czy co bo mi mowi ze go nie boli :-\ dala lekarka na wszelki wypadek skirowanie do neurologa do wrocka wiec zaraz pojedziemy na ip i niech go zbadaja i zobaczymy czy go zostawia czy powiedza ze ok ale tak jak doktorka powoedziala bedziemy mieli na pismie wszystko. Mowila tez ze objawy do pol roku nawet moga wystapic. Wolalabym nie zostawac w szpitalu bo moge miec owu jutro i wolalabym jej nie pominac.... ale chyba powinnam jechac tak czuje. Wiec zaraz pojedziemy

Tak szybcichem bo pracy duzo a dziadki pezyjezdzaja.
Beta zrobiona wyniki bede wieczorem juz sie boje. Wrzuccie pls ten link co sprawdzacie bete czy dobra

Misiss no co Ty nie ma opcji a jak zostaniesz to Ci zrobimy in vitro strzykawka tak jak ta w rozmowach w toku :p jej co prawda nie wyszlo ale nam jak mogloby sie nie udac hihi :p albo w szpitalu parking jest to ja stane na czatach a Wy z mezem bedziecie dzialac :D najwyzej urodzisz malego krejzolka :D
Damy rade!! Trzeba widziec pozytywne strony widziec kazdej aytuacji :p

A tak serio to Jasiowi powiedza ze jest superancko zdrowym dzieckiem i po wizycie pojedziecie razem do domku :) nie martw sie :)

watpliwosci3, wiesz co :D już słyszałam takie przeróżne historie właśnie :D mnie ostatnio dalsza znajoma w chwili szczerości powiedziała, że chce zajść w ciąże, ale jej facet ma troszkę obiekcje jeszcze. Niby by chciał, ale nie jest pewien czy to dobry pomysł akurat teraz, to ta zamierza przestać brać tabletki, jemu nic o tym nie mówiąc. ;)

Anula, dziękuje ;*

Wątpliwości, uśmiałam się jak to przeczytałam. Masz pomysły :D

Shawty, jak dla mnie ta Twoja daleka znajoma jest nieodpowiedzialna. Kiedyś i tak kłamstwo może najwa wyjść i żeby później nie płakała jak ją facet zostawi. Ile ta Twoja znajoma ma lat?

reklama
kasikP cieszę się, że wszystko jest ok :tak:

ja mam prawie 27 lat :-D

Maluś, Asia, Motylek, Anula, Kasik :*

ja na dziś mam świeżego karpia na obiad, teściu rano na zawodach złapał :-) i się bardzo cieszę z tego powodu, bo mężuś ma dziś urodziny, a ryby bardzo lubi :-D

Do góry