reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
kasik a o której te wyniki masz mieć?? podali ci godzinę?? Bo ja robiłam po 10 a wyniki miały być po 14... ale już przed 14 weszłam na stronkę ALABu bo wytrzymać nie mogłam.. i już były... moze i twoje będą wcześniej???:-)

Witajcie Kochane!

Jeeej, jak miło jak macie tu tyle stron napisane. Uwielbiam Was czytać a jeszcze bardziej dobre wiadomości!

Ja po obiadku, dzisiaj były pierogi ruskie. A zaraz idę sobie pokomarować, a co. :laugh2:

Mychunia- wszystkiego dobrego z okazji urodzin dla przyszłego taty!

KasikZ- trzymam kciuki za prawidłowy przyrost bety!

Aschlee- Kochana a Ty znowu w książki uciekasz?

Majdaczek- już tylko 3 dni do Twojego urlopu, juuupi!

Asik, KasikP, Motylkowa, Gośka, Gabis, Gochson, Wątpliwości- buziaki Kochane :* i dla całej reszty.

Watpliwosci
Hahaha sie usmialam :-D:p kochana niezastapiona pelna pomyslow ;-) my juz po wizycie u neurologa. Wsio ok ale kazala jeszcze do chiryrga podejsc. Zrobilismy rtg czachy i czekamy na fote. Jeszcze konsultacja i jedziemy po klocki lego obecane :-)

Cześć dziewczynki ja od rana pracuję
llgoy2KCT4lZLxRsKAqn03DLOD6B2UaHyMmxrSo1kKYCRImjkGBCCxOvhA42gj00QZHiGZ2un0MpASJlo9UtGTz9bGz58 gQ398REsGGiKo0cgQrUHAGW9VjAm5IlpgHgFCBDxj4jkgADs=

Chce wszystko po zamykać mieć święty spokój i zająć się sobą,
Do jutra powinnam skończyć
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Przesyłam fotke mojej kropki, hehe to nawet nie kropka takie to maleńkie
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Zobacz załącznik 634450
Wątpliwość domowe in vitro pamiętne rozmowy w toku :-D:-D
Maluś :* dla dziewczynek
majdaczek przesyłka wysłana tylko pochrzaniłam nazwisko ubawisz sie jak dostaniesz :-D
motylku na pewno sie na soczek umówimy ja tylko troche poleniu****e i się odezwe
kasikz ja robiłam bete rano wyniki miały byc o 16 a juz po 10 były na necie &&&&&&& i czekamy na marcówkach na Ciebie :-)
Buziaczki dla wszystkich dziewczynek :*:*:-)

Anula dziękuję Ci bardzo za pamięć, tak to już tylko 3 dni, a nawet 2, bo dzisiejszy jeszcze godzinka :)

KasikP mam nadzieję, że dojdzie, nawet z pokrzanionym nazwiskiem :) Pewnie napisałaś Majdaczek? :)

reklama
Melduje ze z Jasiem urwisem wsio ok. Byly jeszcze dwie rodziny z roczniakami jedna wypadla prosto na glowe z wozka a druga upadla z lozka i skrecila nozke :O masakra jakas... na szczescie z jasiem wszyatko ok :-) zdjecie czachy jest i konsultacja z chirurgiem i neurologiem zaliczona ale mamy jeszcze go obserwowac przez 2-3 tygodnie

Do góry