reklama
II kreseczki,termin: XII 2014 mychunia (7 cykli) III 2015 rurka ( 1 cykl) III 2015 KasikP (4 cykl)
Starające się: 17
LIPIEC
Charlie20 - @ 14.07
sunajka897 - @ 15.07
kasikz - @ 17.07
shawty19 - @ 19.07
julia0903 - @ 22.07
babydust - @ 25.07
malena100 - @ 26.07
Tinuś22 - @ 29.07
Aschlee25 - @ 30.07
missiiss1301 - @ 30-31.07
SIERPIEŃ
Dominika89 - @ 02.08
Tabasia - @ 04.08
wątpliwości3 - @ - 04.08
yesenia - @ 6.08
anula88 - @ 9.08
majdaczek14 - @ 10.08
lalka - @ ???????
POCZEKALNIA
jołasia
Ostatnia edycja:
dom ogarniety zaraz do kapania szykowanie i o 19 do lozka lecimy z coreczka
Kasikz kochana moge cie wykresic ze starajacych a wpisac na liste II kreseczek?
Miss jak synusiowi symptony wstrzasnienia sie do tej pory nie pojawily to bedzie git
kasikP daj znac po wizycie kochana koniecznie, trzymam &&&&&&&
Brzuchatki brzuszki piekne
Kasikz kochana moge cie wykresic ze starajacych a wpisac na liste II kreseczek?
Miss jak synusiowi symptony wstrzasnienia sie do tej pory nie pojawily to bedzie git
kasikP daj znac po wizycie kochana koniecznie, trzymam &&&&&&&
Brzuchatki brzuszki piekne
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Hej kpchane. Siedze wlasnie w dworcowym coffee heaven i popijam late mrozona :-) i czytam jej ale naskrobalyscie :-)
Watplieosci
To ty jak przyczajony tygrys ukryty lew ;-) hehe to ja mam owu dzis lub jutro nedzie bo dzis mnie mega jajcory bola nawet moj maz dzisiaj zazartowal ze stravh sie bac ze mna bzykac zeby czasem szescioraczkow nie bylo rekord w rodzinie to 5 raczki wiec 6 cio to chyba przegiecie czyli wypada ze w sumie znow bedziemy razem testowac ale fajnie :-)
Asia Govhson
Piekne brzuszki :-)
Cos jeszcze mialam pisac...
Ktos pytal o wiek... ja mam 25'5 ;-)
Yesenia
Super ze z mem sobie wszystko wyjasniliscie :-)
Tabasia
Zima nie jest tak zle jedyny minus zimno i czesto pizga w pociagu :-)
A moj Jas ok :-) dzwonilam dzisiaj do domu 5 razy alr boje sie ciagle i jutro i tak pojde z nim do lekarza. Wole dmuchac na zimne i tak zaluje ze wczoraj nie pojechalam. Ale na szczeacie wszystko ok. Ale jak widze w myslach ten upadek to mi serce peka...
Lece na dymka i na pociag :-)
Watplieosci
To ty jak przyczajony tygrys ukryty lew ;-) hehe to ja mam owu dzis lub jutro nedzie bo dzis mnie mega jajcory bola nawet moj maz dzisiaj zazartowal ze stravh sie bac ze mna bzykac zeby czasem szescioraczkow nie bylo rekord w rodzinie to 5 raczki wiec 6 cio to chyba przegiecie czyli wypada ze w sumie znow bedziemy razem testowac ale fajnie :-)
Asia Govhson
Piekne brzuszki :-)
Cos jeszcze mialam pisac...
Ktos pytal o wiek... ja mam 25'5 ;-)
Yesenia
Super ze z mem sobie wszystko wyjasniliscie :-)
Tabasia
Zima nie jest tak zle jedyny minus zimno i czesto pizga w pociagu :-)
A moj Jas ok :-) dzwonilam dzisiaj do domu 5 razy alr boje sie ciagle i jutro i tak pojde z nim do lekarza. Wole dmuchac na zimne i tak zaluje ze wczoraj nie pojechalam. Ale na szczeacie wszystko ok. Ale jak widze w myslach ten upadek to mi serce peka...
Lece na dymka i na pociag :-)
iwo:)
Fanka BB :)
Mississ - no to teraz pozrzędzę
Paląc zmniejszasz sobie szanse na zajście w ciaże i wydłużasz starania. Wiem co mówię - staranka zaczęliśmy od października a dopiero w Wigilę rzuciłam a przeciez u mnie wszytko było ksiązkowo a mimo to nie dochodziło do zapłodnienia.
Rzuc to w cholerę!!!
Asiu - przecudny brzuszek!!!
Paląc zmniejszasz sobie szanse na zajście w ciaże i wydłużasz starania. Wiem co mówię - staranka zaczęliśmy od października a dopiero w Wigilę rzuciłam a przeciez u mnie wszytko było ksiązkowo a mimo to nie dochodziło do zapłodnienia.
Rzuc to w cholerę!!!
Asiu - przecudny brzuszek!!!
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Iwo
wiem. Staram sie :-) jak narazie paczka na 3 dni... ale stopniowo bo z moja praca inaczej nie umiem. Postaram sie jak tylko owu bedzie nie palic ale mamy kontrol w piatek wiec nie wiem czy dam rade. Ostatnie 3 fajki... wiec prosze o kciuki. To juz moje ktores podejscie niestety az wstyd wiem. Ale staram sie choc ograniczac
wiem. Staram sie :-) jak narazie paczka na 3 dni... ale stopniowo bo z moja praca inaczej nie umiem. Postaram sie jak tylko owu bedzie nie palic ale mamy kontrol w piatek wiec nie wiem czy dam rade. Ostatnie 3 fajki... wiec prosze o kciuki. To juz moje ktores podejscie niestety az wstyd wiem. Ale staram sie choc ograniczac