reklama
Anula1988
Fanka BB :)
Gochson- bardzo się ciesze, że wszystko dobrze z dzidziusem i rozwija się prawidłowo. Brzuszek masz cudny. Mój też szybko się pokazał.
Asieńko- brzuszek rośnie jak szalony i pięknie!
KasikP- brawo za decyzję! Czekamy na wieści z wizyty!
Asieńko- brzuszek rośnie jak szalony i pięknie!
KasikP- brawo za decyzję! Czekamy na wieści z wizyty!
watpliwosci3
Heeey dziewczyny u mnie dzis 15dc a testy narazie kiepsko.wychodza ovulacja bedzie pewnie kolo 17/18dc .. jeden plus po inofemie taki ze dwa dni temu jajnik lewy bolal a zazwyczaj prawy bolal.. chociaz teraz cisza nic nie kluje nic nie boli .. glupieje ..
MISISS no jak to gdzie sie podziewam siedze cicho przyczajona i czekam na twoja ovulke zeby za dwa tygodnie otwierac z Toba picollo
jak Jasko juz okey? Daj Buziaka Maluchowi i powiedz ze ma byc ostrozny bo ciotki forumowe osiwieja z nerwow
Malus opowiadaj szybko co u Ciebie?? Wstrena @przyszla czy dalej sie ukrywa??
Asienko piekny brzusio taki do schrupania <mniam >
Kasiki dwa ale super wiesci dla takich chwil warto tu byc na forum
MISISS no jak to gdzie sie podziewam siedze cicho przyczajona i czekam na twoja ovulke zeby za dwa tygodnie otwierac z Toba picollo
jak Jasko juz okey? Daj Buziaka Maluchowi i powiedz ze ma byc ostrozny bo ciotki forumowe osiwieja z nerwow
Malus opowiadaj szybko co u Ciebie?? Wstrena @przyszla czy dalej sie ukrywa??
Asienko piekny brzusio taki do schrupania <mniam >
Kasiki dwa ale super wiesci dla takich chwil warto tu byc na forum
watpliwosci3
Ps Anulka pragniemy obejrzec fotosa domku Szymcia
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Hey ...
Brzuchy cudne ;-) ...
A mnie wczoraj wzielo ... lezka poleciała ze znowu sie nie udalo ... no trudno ... inofolik sie skonczyl,2 apteki odwiedzilam-nie maja ... wiec chyba ten cykl bez ... bo w necie jak zamowie to nie wiem na kiedy będzie .... niech się dzieje co chce ....
Farbe do włosów sobie na pocieszenie kupilam i strzele sobie dziś bo juz jak wyploch wyglądam ...
Brzuchy cudne ;-) ...
A mnie wczoraj wzielo ... lezka poleciała ze znowu sie nie udalo ... no trudno ... inofolik sie skonczyl,2 apteki odwiedzilam-nie maja ... wiec chyba ten cykl bez ... bo w necie jak zamowie to nie wiem na kiedy będzie .... niech się dzieje co chce ....
Farbe do włosów sobie na pocieszenie kupilam i strzele sobie dziś bo juz jak wyploch wyglądam ...
reklama