reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Kasik ja rowniez kciuki bedzie dobrze. Ja mam w srode.
Myslicie ze bete powtarzac jutro czy pojutrze?
U mnie sie zaczyna ledwo zwleklam sie z lozka taka bylam zmeczona. A w sklepie wszystko smierdzi..

No dziewczynki oto My :-)

Załączniki

• 1405431915258.jpg
    1405431915258.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 55
Gochson- bardzo się ciesze, że wszystko dobrze z dzidziusem i rozwija się prawidłowo. Brzuszek masz cudny. Mój też szybko się pokazał.

Asieńko- brzuszek rośnie jak szalony i pięknie!

KasikP- brawo za decyzję! Czekamy na wieści z wizyty!

Heeey dziewczyny :) u mnie dzis 15dc a testy narazie kiepsko.wychodza ovulacja bedzie pewnie kolo 17/18dc .. jeden plus po inofemie taki ze dwa dni temu jajnik lewy bolal a zazwyczaj prawy bolal.. chociaz teraz cisza nic nie kluje nic nie boli .. glupieje ..

MISISS no jak to gdzie sie podziewam siedze cicho przyczajona i czekam na twoja ovulke zeby za dwa tygodnie otwierac z Toba picollo :p
jak Jasko juz okey? Daj Buziaka Maluchowi i powiedz ze ma byc ostrozny bo ciotki forumowe osiwieja z nerwow :)

Malus opowiadaj szybko co u Ciebie?? Wstrena @przyszla czy dalej sie ukrywa??

Asienko piekny brzusio taki do schrupania <mniam >

Kasiki dwa ale super wiesci dla takich chwil warto tu byc na forum :)

Hey ...

Brzuchy cudne ;-) ...

A mnie wczoraj wzielo ... lezka poleciała ze znowu sie nie udalo ... no trudno ... inofolik sie skonczyl,2 apteki odwiedzilam-nie maja ... wiec chyba ten cykl bez ... bo w necie jak zamowie to nie wiem na kiedy będzie .... niech się dzieje co chce ....

Farbe do włosów sobie na pocieszenie kupilam i strzele sobie dziś bo juz jak wyploch wyglądam ...

reklama
Do góry