reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Kasik ale emocje ;-)

Shawty witamy. Dobre posuniecie z Inofolic ;-) trzymamy kciuki.

Dziewczyny ja dzis mam wizyte u gina. Boje sie jak diabli :-( wczoraj znowu bolal mnie bardzo brzuch :-(

reklama
Nic nie robie calymi dniami. I boli. Dzis jest lepiej ale to jest takie trudne :-( ostatnio bylo juz lepiej, a od kilku dni znowu mam takie bole nieprzyjemne. Oczywiscie wytrzymam co jest mi dane ale bardzo boje sie o dropskia :-( dzis mam juz kumulacje plakac mi sie chce

witam z rana - ale super wieści!!!!!!

Kasik - toż to nie bladzioch a gruba krecha!!! Beta to tylko formalość ale się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D

Asiula - bedzie dobrze! Kciukasy za wizytę!!! A może magnez włączyć, ja przynajmniej tak robię bo po pierwsze od czasu do czasu pijam kawę a działa u mnie podobnie jak no-spa:sorry:

Watpliwości - fajnie mieć mistrza :-) w PL raczej nie osiągalne! Ogladałam meczyk do końca :tak: A co u Was? Lepiej?

Dzień dobry

Ja siedzę w pracy nie wyspana, zarwałam trochę nocy, bo skusiłam się na finał, a potem nie mogłam długo zasnąć, bo moja ARGENTYNA przegrała :no: Ale mi ich było żal...

kasikz trzymam kciuki za betę.

KasikP ale się strasznie cieszę, a pisałaś, że ten cykl stracony :-) Czekam na Twój inofolic :-D Ja też zaczęłam teraz 4 cykl, może i mój okaże się szczęśliwy, choć już straciłam resztki nadziei.

shawty witaj i powodzenia.

U mnie weekend przeszedł ja burza. W sobotę balowaliśmy na urodzinach mojego starszego syna, dzisiaj właśnie skończył 8 lat, ale ten czas ucieka. Niedzielę spędziliśmy nad rzeką. Teraz odliczam dni do urlopu, bez dzisiejszego jeszcze 4 :tak: Pomału przygotowujemy się do wyjazdu, już nie mogę się doczekać. @ jak szybko przyszła, tak szybko odeszła :-) Nie liczę dni cyklu, nie mierzę temp, nie korzystam z żadnych wykresów, po prostu zajęłam myśli czym innym i już się tak nie spinam. Co ma być to będzie, teraz na tapecie mam urlop i wymarzony odpoczynek. Muszę naładować swoje baterie, bo wysiadam.
Życzę miłego dnia, za testujące trzymam kciuki, a za robiące betę jeszcze bardziej :-D

reklama
Dzień dobry :-)
Byłam na badniu krwi o 16 wyniki więc zobaczymy jak beta przyrosła.
kasikz ale superrrr będziemy razem z rurka marcówkami :-) taka krecha jak u mnie to beta pewnie z 300 będzie :-D:-D
Asiulku wszystko bedzie dobrze kochana &&&&& to dropsik się rozpycha !!!!!:-D:-D :*:*
Anula 1988 :*:* kochana
szok mnie jeszcze nie opuscił:szok::szok:
Inofolic działa cuda :-):-)

Do góry