reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Kasik ale emocje ;-)

Shawty witamy. Dobre posuniecie z Inofolic ;-) trzymamy kciuki.

Dziewczyny ja dzis mam wizyte u gina. Boje sie jak diabli :-( wczoraj znowu bolal mnie bardzo brzuch :-(

reklama
Nic nie robie calymi dniami. I boli. Dzis jest lepiej ale to jest takie trudne :-( ostatnio bylo juz lepiej, a od kilku dni znowu mam takie bole nieprzyjemne. Oczywiscie wytrzymam co jest mi dane ale bardzo boje sie o dropskia :-( dzis mam juz kumulacje plakac mi sie chce

witam z rana - ale super wieści!!!!!!

Kasik - toż to nie bladzioch a gruba krecha!!! Beta to tylko formalość ale się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D

Asiula - bedzie dobrze! Kciukasy za wizytę!!! A może magnez włączyć, ja przynajmniej tak robię bo po pierwsze od czasu do czasu pijam kawę a działa u mnie podobnie jak no-spa:sorry:

Watpliwości - fajnie mieć mistrza :-) w PL raczej nie osiągalne! Ogladałam meczyk do końca :tak: A co u Was? Lepiej?

Dzień dobry

Ja siedzę w pracy nie wyspana, zarwałam trochę nocy, bo skusiłam się na finał, a potem nie mogłam długo zasnąć, bo moja ARGENTYNA przegrała :no: Ale mi ich było żal...

kasikz trzymam kciuki za betę.

KasikP ale się strasznie cieszę, a pisałaś, że ten cykl stracony :-) Czekam na Twój inofolic :-D Ja też zaczęłam teraz 4 cykl, może i mój okaże się szczęśliwy, choć już straciłam resztki nadziei.

shawty witaj i powodzenia.

U mnie weekend przeszedł ja burza. W sobotę balowaliśmy na urodzinach mojego starszego syna, dzisiaj właśnie skończył 8 lat, ale ten czas ucieka. Niedzielę spędziliśmy nad rzeką. Teraz odliczam dni do urlopu, bez dzisiejszego jeszcze 4 :tak: Pomału przygotowujemy się do wyjazdu, już nie mogę się doczekać. @ jak szybko przyszła, tak szybko odeszła :-) Nie liczę dni cyklu, nie mierzę temp, nie korzystam z żadnych wykresów, po prostu zajęłam myśli czym innym i już się tak nie spinam. Co ma być to będzie, teraz na tapecie mam urlop i wymarzony odpoczynek. Muszę naładować swoje baterie, bo wysiadam.
Życzę miłego dnia, za testujące trzymam kciuki, a za robiące betę jeszcze bardziej :-D

reklama
Dzień dobry :-)
Byłam na badniu krwi o 16 wyniki więc zobaczymy jak beta przyrosła.
kasikz ale superrrr będziemy razem z rurka marcówkami :-) taka krecha jak u mnie to beta pewnie z 300 będzie :-D:-D
Asiulku wszystko bedzie dobrze kochana &&&&& to dropsik się rozpycha !!!!!:-D:-D :*:*
Anula 1988 :*:* kochana
szok mnie jeszcze nie opuscił:szok::szok:
Inofolic działa cuda :-):-)

Do góry