reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
kasikP - beta na pewno pięknie przyrośnie!!!
KasikZ - TOŻ TO NIE BLADZIOCH!!!!!!!!!!!! Moich nie widziałaś.hahahah gołym okiem..... trza się było wpatrywać hahah i co??? podwójny strzał!! :-D:-D:-D:-D To u Ciebie trojaczki się szykują!!! :-D wiem wiem że test bardziej czuły... nooo ale pięnie wyszedł beta to formalność... ja już miejscówkę ci zagrzałam na marcówkach więc wprowadzaj się śmiało :happy:

Asiu - jaki magnez bierzesz? sam czy z jakś wit? Pytam bo mnie też brzuch pobolewa tak miesiączkowo i z krzyża czasmi te bóle idą... no nie wspominając o pachwinach... ale ja niedawno rodziłam więc też inaczej to ciało reaguje...

shawty witaj witaj i fasolkuj jak najszybciej:rofl2:

Majdaczku - szkoda było Messiego taki zbity psiaczek :sorry:

Rurka - ja na początku ciazy łykałam NO - SPĘ ale magnez tez dobry no i nie ma skurczy łydek :rofl2: a keidy masz kolenje podglądanie pęcherzyków?
Ja łykam taki oddzielny w wit B - 2 tabletki z rana ok 250 mg mi wychodzi (przed ciażą brałam po jednej)

Marcóweczki na Waszym wątku jest Agawaa - staraczka jeszcze z 2013 także wszędzie jak w domu :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie,
KasikZ oraz KasikP GRATULUJE i trzymam kciuki zeby było wszystko dobrze :):)
Dziewczyny mam doła:( mąż pojechał, dopiero w pt wraca i jak na złość chyba nie miałam owulacji...moje cykle 28-29 dni mają dzisiaj dzien 15 cyklu a brak objawów owu...śluzu nie mogę się dopatrzeć testy owu wychodzą negatywne...zawsze wydawało mi się ze owulacja wypadała mi 14-15 dzień cyklu a tu jak nazłość teraz nie ma :( czy ten los się nami bawi ??:no::wściekła/y:

Witajcie!

Juuuupi marzec należy do naszych Kasików forumowych. Ale czad. :laugh2:

KasikZ-
piękne dwie kreski! I jak Dziewczyny piszą, to nie bladzoch, tylko porządne krechy! Już nie bierz Kasik Inofolicu, mi ginka kazała od razu odstawić. Aśka wiem, że też od razu odstawiła. Jeeej, to już 5 razy gdzie Inofolic w błyskawicznym tempie zadziałał co miał, hihi.

KasikP
- czekamy razem z Tobą Kochana na wynik bety! Będzie dobrze, wiem to!

reklama
Kasik,Kasia, ogromne gratulacje :* Infolic czyni cuda :)

Asmi,przykro mi. Dla Twojego Aniołka [*] Przechodziłam, to pół roku temu i niby tyle czasy, mam dwie córki, ale boli jak pomyśle, że za miesiąc miałam rodzić.

Aschlee :*, Mychunia :*

Ja to czekam na @. Denerwuje się, bo odkąd poroniłam nie wiem kiedy mam mieć @. Raz cykl mam 29, później 32, jeszcze innym razem po 30 dni i nawet prawie 40 dniowy raz miałam. Dzisiaj jest 36/37dc.

Ale ja mam dziwne dzieci. Właśnie młodsza córka nasikala sobie do szklanki z herbatą :eek: Skąd się biorą takie głupie pomysły u dzieci? Wczoraj zrobiła siusiu do nocnika od lalki :-D

Do góry