reklama
Anula1988
Fanka BB :)
Malusia- Kochana jak dobrze, że się odzywasz! Ale się uśmiałam co Twoje Dziewczynki wymyśliły, hihi. To tylko Dzieci, muszą chyba wszystkich pomysłów wypróbować. :-) Dzięki za pomysł z piwkiem Warka 0%. Wypiłam w sobotę 2 puszki. Tylko wszyscy się ze mnie potem śmieli, że ja chyba trochę się upiłam. Jak w wynajmowanym mieszkanku? Wszystko dobrze?
Malus fajnie ze sie odezwalas
Ale sie usmialam z tych pomyslow Twojej Corci
Moja jak miala 3 lata to zjadla taka spora gasienice jak zauwazylismy i jej zabralismy to powiedziala ze wygladala jak zelki dlatego zjadla
Ale sie usmialam z tych pomyslow Twojej Corci
Moja jak miala 3 lata to zjadla taka spora gasienice jak zauwazylismy i jej zabralismy to powiedziala ze wygladala jak zelki dlatego zjadla
rurka
oooo to jest też warka 0%???? w upały ciężko bez piwka.... ja lech free popijałam w ciążach jak miałam ochotę na piwko
Iwo - tak tak znamy się dobrze z Agawą ze staran po straconej ciąży :-) też baaardzo się cieszę ,że mogę teraz być z nią na marcówkach
Dziękuję wam za odzew w sprawie magnezu... myślę, że też sobie kupię... w pierwszej ciąży przy podobnych objawach mój ginekolog kazał mi brać magnez... nie wiem dlaczego teraz nic o tym nie wspomniał?? hmmm
Iwo - tak tak znamy się dobrze z Agawą ze staran po straconej ciąży :-) też baaardzo się cieszę ,że mogę teraz być z nią na marcówkach
Dziękuję wam za odzew w sprawie magnezu... myślę, że też sobie kupię... w pierwszej ciąży przy podobnych objawach mój ginekolog kazał mi brać magnez... nie wiem dlaczego teraz nic o tym nie wspomniał?? hmmm
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Rurka, dzieci to jedna wielka niewiadoma. Nigdy nie wiemy jak coś wymyślą. A co do piwa, to jest warka 0%, któregoś razu zamówiłam z M pizzę i gratis dostaliśmy. Bardzo dobre piwo, ale najlepiej bardzo zimne.
Anulka, cieszę się, że mogłam pomóc Czasami jak pijemy cos 0%, to łatwo jest sobie w mówić, że się upilo Ja tak miałam w tamtym roku. M śmiał się ze mnie, a mi głupio było co do stancji, to fajnie się mieszka. Nikt siebie nie wtrąca. Nie muszę martwić się, że ktoś mnie w majtkach zobaczy i mogę posprzątać kiedy mam ochotę Minusem jest tylko wscipska sąsiadka. W końcu się zdenerwuje i powiem jej do słuchu. Tolerowałam do czasu, ale teraz już jest gorzej. A jak u Ciebie udał się wypad nad morze? Chyba czegoś nie pomylilam z tym wyjazdem.
Aschlee, hahahaha.. widzę, że też masz w domu aparatke. Moja starsza córka, to raczej nie odpusci żadnemu robakowi. Ostatnio ma manie deptania po nich i ma z tego frajde. Ma to pewnie po tatusiu, bo na się boję robaków Młodsza też się boi, bo jak widzi to krzyczy.
Anulka, cieszę się, że mogłam pomóc Czasami jak pijemy cos 0%, to łatwo jest sobie w mówić, że się upilo Ja tak miałam w tamtym roku. M śmiał się ze mnie, a mi głupio było co do stancji, to fajnie się mieszka. Nikt siebie nie wtrąca. Nie muszę martwić się, że ktoś mnie w majtkach zobaczy i mogę posprzątać kiedy mam ochotę Minusem jest tylko wscipska sąsiadka. W końcu się zdenerwuje i powiem jej do słuchu. Tolerowałam do czasu, ale teraz już jest gorzej. A jak u Ciebie udał się wypad nad morze? Chyba czegoś nie pomylilam z tym wyjazdem.
Aschlee, hahahaha.. widzę, że też masz w domu aparatke. Moja starsza córka, to raczej nie odpusci żadnemu robakowi. Ostatnio ma manie deptania po nich i ma z tego frajde. Ma to pewnie po tatusiu, bo na się boję robaków Młodsza też się boi, bo jak widzi to krzyczy.
Anula1988
Malusia- Kochana, ja mieszkam nad morzem, hihi. Do plaży mam dokładnie 8 km. Ale rzadko jeździmy, bo człowiek jakoś chyba nie docenia tego co ma tak blisko siebie. Ale fakt, tydzień temu byliśmy na plaży i potem na obiadku, więc było bardzo miło. Cieszę się, że znaleźliście cichy kącik dla siebie, gdzie nikt Wam nie przeszkadza i możecie cieszyć się sobą.
Aschlee- hihi, córcia cudna, pomysły ma boskie.
Aschlee- hihi, córcia cudna, pomysły ma boskie.
KasikP
Maluś dzięki :* Super że się oddzywasz !!!!:-):-)
Dzieciaki są niesamowite ale skąd biorą te pomysły to ciekawe ??????;-)
Dziewczynki moja beta 651 więc rośnie prawidłowo :-)
Dzieciaki są niesamowite ale skąd biorą te pomysły to ciekawe ??????;-)
Dziewczynki moja beta 651 więc rośnie prawidłowo :-)
majdaczek14
KasikP super wieści!
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
KasikP suuuper ;-) baaardzo raz jeszcze gratuluję ;**
Kasikz porzadny ten bladzioch ;-) kciuki za bete ;*
Malus hihihi usmialam sie :-)
Kasikz porzadny ten bladzioch ;-) kciuki za bete ;*
Malus hihihi usmialam sie :-)
reklama
Anulka jak ten Twoj suwaczek zasuwa Kochana a z tym morzem to troche racja zawsze mowilam ze jak beym mieszlala nad morzem to pewno codziennie bym lazila na plaze a teraz...przyzwyczajenie i chodzi sie raz na jakis czas
Malus :* to jest wlasnie fajne w mieszkaniu samemu kiedy masz ochote to lazisz pol dnia w pizamie i nikt Ci sie nie wtrynia.
Oj tak z mojej corki aparatka czasem nie kiepska...jak cos wymysli to buty spadaja
Wczoraj gotuje obiad a ona siedzi w pokoju a okno bylo uchylone i drze sie Mama chodz tu szybko...ja lece biegiem bo myslalam ze cos sie stalo patrze...a ona na sofie stoi pod oknem i mowi sluchaj...slucham...a na dworze jakies dziecko darlo sie po swoja mame zeby wyjrzala...a ona Do mnie z tekstem.. ten chlopczyk juz tak 10 minut cie wola pod tym oknem
Malus :* to jest wlasnie fajne w mieszkaniu samemu kiedy masz ochote to lazisz pol dnia w pizamie i nikt Ci sie nie wtrynia.
Oj tak z mojej corki aparatka czasem nie kiepska...jak cos wymysli to buty spadaja
Wczoraj gotuje obiad a ona siedzi w pokoju a okno bylo uchylone i drze sie Mama chodz tu szybko...ja lece biegiem bo myslalam ze cos sie stalo patrze...a ona na sofie stoi pod oknem i mowi sluchaj...slucham...a na dworze jakies dziecko darlo sie po swoja mame zeby wyjrzala...a ona Do mnie z tekstem.. ten chlopczyk juz tak 10 minut cie wola pod tym oknem
Ostatnia edycja: